SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kar iddiaları gerçek değil

Kar iddiaları gerçek değil

13 Şubat 2016 Cumartesi - 10:10




Mehmet Recep Aslantürk’ün, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelede etkisiz kaldığı sözlerine belediyeden cevap geldi.





CHP Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Recep Aslantürk’ün, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelede etkisiz kaldığı sözlerine belediyeden cevap geldi. “Siyasi amaçlarla yapılan bir açıklama” denilen yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Arslantürk açıklamasında kar mücadelesi sırasında Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde yetki karmaşası yaşandığını iddia etmiştir. Oysa daha kış ayı gelmeden Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri arasında kar mücadelesi protokolü imzalanmış, 1 Aralık’tan itibaren tüm kar mücadelesi çalışmaları bu protokol kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmüştür. Arslantürk’ün, ‘bazı ilçelere yakıt desteği verdiği’ ibaresi yer almıştır. Anlaşılan o ki; CHP İlçe Başkanı bazı ilçelere yakıt desteği verilirken, bazı ilçelere ise destek verilmediğini iddia etmektedir. Bu iddia kesinlikle yalandır. Büyükşehir Belediyesi, kar mücadelesi protokolü kapsamında Trabzon’un 18 ilçesinin hepsine akaryakıt, iş makinesi lastiği, zincir, kar bıçağı, yedek parça ve bakım onarım desteği vermiştir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap