SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Mermi değil çiçek verdi!

Mermi değil çiçek verdi!

05 Şubat 2016 Cuma - 10:41




Trabzon’dan Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarına tokat gibi cevap.





Son günlerde Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarının ardından ‘sağlık ekiplerinin yaralılara müdahale etmediği’ gerekçesi ile başlatılan karalama kampanyasına, Trabzon’dan tokat gibi cevap geldi. Her gün saldırıların odağında olan 112 ekipleri Trabzon’da çiçeklerle karşılandı 

KARŞI ÇIKTILAR

Trabzon’un Çukurçayır Mahallesi’nde Zahide Kantekin’e müdahale etmek için yola çıkan 112 Acil Servis ekipleri, hasta yakınlarına Kantekin’in acilen hastaneye sevk edilmesi gerektiğini belirtti. Hasta yakınları ise duruma karşı çıkarak, sağlık görevlileri ile tartışmaya başladı. Ekip sorumlusu Kübra Öztürk aileye karşı direnerek, Kantekin’i hastaneye getirmeyi başardı.

21_34

SON ANDA YETİŞTİ

Son anda hastaneye yetiştirilerek hayata döndürülen Zahide Kantekin’in oğlu Ali Kantekin ise yapılan bu müdahalenin ardından 112 ekiplerinden ailesi adına önce özür diledi ardından örnek bir davranış sergiledi. Personelin isimlerini alan Ali Kantekin önce Sağlık İl Müdürlüğü ile irtibata geçerek personele ailesi ile birlikte çiçek hediye etmek istedi.

ÖRNEK OLSUN


Kantekin ailesini karşısında gören 112 ekip sorumlusu Kübra Öztürk de önce hastanın durumunu sordu, ardından kendisine hediye edilen çiçeği kabul etti. Sağlık İl Müdürü Kemal Süleymanoğlu da sağlık personellerine davranışlarından ötürü teşekkür belgesi verdi. Süleymanoğlu, “Bu davranış başta Güneydoğu olmak üzere tüm Türkiye’ye örnek olsun” dedi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap