SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Minik bedenlerin büyük yürekleri

Minik bedenlerin büyük yürekleri

09 Nisan 2013 Salı - 09:01




Trabzon Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencileri tarafından LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) yararına kermes düzenlendi.





Adem YILMAZ Trabzon Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencileri tarafından LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) yararına kermes düzenlendi. Başta okul müdürü Ayhan Turgut, 4/E sınıfı öğretmeni Derya Özbalkanlı, sınıf anası Mehtap Bank ve Nilüfer Akkaya ile velilerin katılımlarıyla düzenlenen etkinlikte çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Sınıf öğrencilerinin toplum yararına hizmet etmenin gururunu yaşadığı kermeste bire bir satış yapmaları da onlara ayrı bir heyecan verdi. Bedri Rahmi Eyüpoğlu İlköğretim Okulu 4/ E sınıfı öğrencileri, kermese katkılarından dolayı sınıf öğretmenleri Derya Özbalkanlı’ya teşekkür ettiler. Minik yürekler toplumda lösemili insanlar konusunda farkındalık ortaya koymanın da onurunu yaşadılar. Kermesten elde edilecek gelir LÖSEV’e bağışlanacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap