SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ohh kurtulduk!

Ohh kurtulduk!

07 Aralık 2016 Çarşamba - 08:09




Başkan Gümrükçüoğlu, zehir saçan fabrikanın bugün kapanacağını taahhüt etti.





İNCELEME BAŞLATTI

■ Trabzon’un Değirmendere Vadisi’nde bulunan ve yıllarca halkın zehir solumasına neden olan Çimento Fabrikasında sona gelindi. Haftalardır fabrikanın kaçak çalıştığı yönünde yaptığımız yayınlar Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu harekete geçirdi. Başkan Gümrükçüoğlu, yaptırdığı incelemeler sonucunda fabrika yönetimini kente çağırdı.

YAYINIMIZ YÖN VERDİ

■ Başkan Gümrükçüoğlu, “Bilindiği üzere fabrikanın sözleşmesi 2015 yılının Aralık ayında son buldu. Ancak sizler çok güzel bir habercilik yaparak fabrikanın aylardır kaçak çalıştığını tespit ettiniz ve bizler de hemen inceleme başlattık. Uzmanlarımızın incelemelerinde, yaptığınız yayınların tamamının doğru olduğunu ve fabrikanın çalıştığını belirledik” dedi.

YÜCELİK’İ ÇAĞIRDI

■ Bu günden itibaren fabrikanın kesinlikle hiçbir şekilde çalışmayacağını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Aşkale Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i aradım kendisine hukukçularını al gel dedim. Elindeki sözleşmeyi de getir dedim. Sözleşme ne olursa olsun bu fabrika çalışmayacak. Sadece söküm işlemi gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.

Helal olsun başkan

■ Başkan Gümrükçüoğlu, “Biz halkımızın tüm isteklerini yerine getirmek için bu makama talip olduk. Sözleşmesi biten fabrikanın kaçak çalıştığını öğrenince de gereken müdahaleyi yaptık ve bu gün kapılarını kapatıyoruz” dedi. 

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap