SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ömer Yıldız’a büyük onur

Ömer Yıldız’a büyük onur

15 Mayıs 2017 Pazartesi - 11:10




Avrasya Üniversitesi kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’a Azerbaycan Odlar Yurdu Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verildi.





Başkent Bakü’de 1995 yılında kurulan Odlar Yurdu Üniversitesi’nin kurucusu ve Rektörü Ahmet Aliyev tarafından Azerbaycan’a davet edilen Ömer Yıldız’a, ziyaretinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Özoran, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmayıl İsmayılov eşlik etti. Yıldız’a cübbe giydiren kurucu rektör Ahmet Aliyev, “Sizleri uzun zamandır takip ediyoruz, eğitim adına hem ülkeniz hem de ülkemiz adına yaptıklarınız çok önemli. Azeri öğrencileri de eğitiyor, aynı zamanda Azerbaycanlı akademisyenlerimize de görev veriyorsunuz. ‘İki devlet tek millet’ ülküsüyle dostluğumuz ve eğitimde işbirliğimizin devamının sağlanması ve güçlendirilmesi temennisi ile sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap