SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Örümceklerle yaşam savaşı!

Örümceklerle yaşam savaşı!

23 Temmuz 2013 Salı - 08:52




Trabzon'da geçirdiği trafik kazası sonucu sakat kalan ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan Salih Okyay adeta örümcek ağları içinde yaşıyor. Okyay, "Hiçb





Kemal BEKTAŞ Çarşıbaşı ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Salih Okyay’ın hayatı adeta dram yüklü. 5 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu kafasından ve kolundan sakatlanan evli ve bir çocuk babası Okyay’ın oturduğu evi ise örümcekler ağlarıyla adeta istila etmiş durumda. Komşularının yardımlarıyla hayata tutunmaya çalışan Okyay'ın hiçbir sağlık güvencesi bulunmuyor. DEVLET BENİ GÖRSÜN Çok zor günler geçirdiğini belirten yaşlı adam, "Yıllardır çalıştım, hatta Türkiye’de rutubete karşı ilk çözümü ben buldum. 2001 yılındaki krizde elimde avucumda ne varsa gitti. Daha sonra kendi yağımla kavrulurken trafik kazası geçirdim. Başımdan ve kolumdan aldığım yaralar nedeniyle çalışamaz duruma geldim. Sigorta günlerimi dolduramadığım için de emekliye ayrılamadım. Şu an Çarşıbaşı'nda adeta kaderine terk edilmiş durumdayım. Neredeyse çürümeye başladım. Odalarımı örümcek ağları kaplamış durumda. Bu güne kadar nereye müracaat ettiysem bana sırt çevrildi. Son umudum Çarşıbaşı Kaymakamlığı çünkü onlar 3 ay önce evime gelerek fotoğraf çektiler ve 'konuyla ilgili inceleme yapacağız' dediler. Geçen sürede henüz bir cevap gelmedi ama umutla bekliyorum. Oturduğum ev de kira olduğu için zaman zaman kirayı ödemekte zorluk çekiyorum. Artık devlet beni görsün ve bana yardım elini uzatsın" diyerek yetkililere seslendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap