SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Özel sektör önünü görecek

Özel sektör önünü görecek

17 Nisan 2017 Pazartesi - 15:03




GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Özel sektörümüz bundan sonra önünü daha rahat görebilecek, daha rahat risk alarak yatırım yapabilec





Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, halk oylaması sürecinin tamamlanmasıyla önemli bir belirsizliğin geride kaldığını, özel sektörün bundan sonra önünü daha rahat görebileceğini ve daha rahat risk alarak yatırım yapabileceğini bildirdi. Çakırmelikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yüksek katılımlı halk oylamasının kazananının Türkiye Cumhuriyeti olduğunu belirtti.

Milli iradenin sandıklarda tecelli ettiğine dikkat çeken Çakırmelikoğlu, ortaya çıkan sonucun özel sektöre olumlu yansımalarının olacağı yönde beklentilerinin bulunduğunu aktardı. Çakırmelikoğlu , halk oylaması sürecinin geride kaldığını, ülke olarak yarına odaklanılarak ortak bir vizyon ve hedef etrafında toplumu birleştirmek suretiyle geleceğe doğru birlikle hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap