SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Pınaraltı kayıyor!

Pınaraltı kayıyor!

10 Ekim 2015 Cumartesi - 09:21




3 yıl önce heyelan nedeniyle evine giremeyen Davut Pekşen 3 çocuğu ve eşiyle açıkta kaldı. Yıllardır oyalanan talihsiz adamın başvurduğu bütün kapılar





3 YILDIR AÇIKTA

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Pınaraltı Mahallesi’nde 3 yıl önce meydana gelen heyelan nedeniyle evinde çatlaklar oluşan Davut Pekşen, 5 nüfuslu ailesiyle ortada kaldı. Çalmadığı kurum kalmayan Pekşen her defasında boynu bükük bırakıldı. Evinde oturamayan talihsiz adamın tek isteği kış günü başını güvenle sokabileceği sıcak bir yuva. Ama ne yazık ki onu bile çok gördüler.

BEN NE YAPACAĞIM

Bir konteynere bile razı olduğunu söyleyen Pekşen, "Bir Suriyeli geliyor, ona kamp çadır kuruluyor, onun yiyeceği karşılanıyor da acaba Türk vatandaşı olarak bana neden gelip de bir yer ve içinde yaşayabileceğim sıcak bir ortam hazırlanmıyor? Sokaktaki bir barınakta köpeğe dahi barınak gösteriliyor, 5 nüfuslu bir aileye mağdur kaldığı bir mahallede bir yer temin edilmiyor" sözleriyle isyan etti. 

Fatih İSAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap