SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sanat ölmesin

Sanat ölmesin

25 Nisan 2017 Salı - 11:48




Sevgi Arın 6. kişisel sergisini Yalı Kilisesi sergi salonunda açtı. Açılışta konuşan Arın, “Gelecek nesillere sanata dair bir şeyler bırakmalıyız, san





Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Sevgi Arın 6. kişisel sergisini Yalı Kilisesi sergi salonunda açtı.  “Ünye temalı resim sergisini sanatçı dostlarımızla açıyoruz” diyen Sevgi Arın (60), “Okul yıllarında resim çizmeye başladım. Kişisel olarak o dönemlerde derecelerim olmasına rağmen resim çizme işine ara vermiştim. Eşimin vefatından sonra tekrar elime aldığım çizim işlerini on yıldır yapıyorum.” dedi. Sevgi Arın konuşmasına şöyle devam etti: “Gelecek nesillere mutlaka bir şeyler bırakmamız lazım. Onlara sanatı sevdirmemiz gerekir. Eğer biz büyükler gelecek kuşaklara bir şeyler göstermez, onları aşılamaz isek bu sanat ölür. O yüzden kimin elinden ne geliyorsa mutlaka yol göstermeli. Sergi, konser, tiyatro, buralar cıvıl cıvıl olmalı ve parlamalı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap