SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şehit ailelerine jest

Şehit ailelerine jest

18 Nisan 2017 Salı - 17:36








Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk ve Güzelce Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen Şehit Aileleri ve Gazileri Anma Programı'nda iş adamı Fatih Saral, 50 şehit ve gazi ailesini tatile göndereceğini açıkladı. İstanbul'da düzenlenen Şehit Aileleri ve Gazileri Anma Programı büyük ilgi gördü. Programa hakim, savcı, özel harekat polisi ve amirlerinin yanı sıra oyuncu Şafak Sezer, çok sayıda sanatçı, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Kanal t Yönetim Kurulu Başkanı İdris Keskinci katıldı. Programda Fatih Saral, 50 şehit ve gazi ailesini tatile göndereceğini söyledi. Bu açıklama geceye katılanlardan büyük takdir topladı.

İHTİYAÇ DUYULAN TEK ŞEY MORAL

Geceye katılan şehit aileleri, iş adamı Fatih Saral'ın bu anlamlı jestinden dolayı mutlu olduklarını açıklarken, gecede bulunanlar ise, “Fatih Saral Bey, çok iyi düşünmüş, çünkü şehit ailelerimizin en çok ihtiyaç duyduğu tek şey moral. Umarız bu tatil onlara moral olur” diye konuştular. Fatih Saral ise, “15 Temmuz gecesi nasıl devletimizin yanında sokaklardaysak bugün de devletimizin, milletimizin, askerimiz ve polisimizin yanındayız. Bu anlamlı yemekte yer almaktan şahsım ve Saral ailesi adına gurur duyuyorum. Saral ailesi olarak her zaman devletimizin, milletimizin emrindeyiz. Şehitlerimiz gibi gözümüzü kırpmadan canımızı vermeye hazırız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap