SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Şehrin göbeğinde pislik yuvası

Şehrin göbeğinde pislik yuvası

04 Ekim 2015 Pazar - 09:40




Trabzon’daki Kızılay İş Merkezi inşaatının esnafı ve içinde çalışan işçileri mağdur ettiğini söyleyen Engin Emral, kurum borcunun esnafı zor duruma so





ESNAF MAĞDUR

Trabzon Uzun Sokak’ta bulunan Kızılay İş Merkezi inşaatı esnafı çileden çıkardı. İnşaatın yan tarafında kahve işleten Engin Emral, Kızılay’ın borcunun esnafı zor duruma soktuğunu söyledi. Emral, "İnşaatta çalışan birçok işçinin yaklaşık 10 bin lira alacağı var. Kızılay’ın yerel yönetiminin buraya yeteri kadar önem vermemesi bu inşaatı bu duruma getirdi" diye konuştu.   

HER TÜRLÜ PİSLİK VAR

Gece 11’den sonra sokağa girmeye korktuklarını söyleyen Emral, "Trabzon’un göbeğinde terk edilmiş halde bulunan bu bina her türlü pisliğe ev sahipliği yapıyor. Gece saat 11-12’den sonra bu sokağa girmeye korkarsınız. İçeride fuhuş yapan da var, içki içip kavga çıkaran da. Bunu yetkililer de biliyor ama müdahale eden yok" dedi.

REZİL OLUYORUZ

Trabzon’un merkezi yerinde bu görüntüye nasıl müsaade edildiğini sorgulayan Emral, "Trabzon’a dışarıdan gelen turistlerin Uzun Sokağın göbeğinde böyle bir bina nasıl olur diye fotoğrafladıklarına şahitlik ettik. Trabzon’un turizm şehri olma yolunda giderken böyle bir görüntünün şehrin ana damarında olması bizi dünyaya rezil ediyor" dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap