SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sorunlarını tam sınırda anlattılar!

Sorunlarını tam sınırda anlattılar!

24 Aralık 2015 Perşembe - 10:28




Başkan Revi ve beraberindeki UND ekibinden Batum’a çıkarma…





AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi ve beraberindeki heyet, Gürcistan Batum Havalimanı’nda Bakan Bülent Tüfekçi’nin de bulunduğu toplantıya katıldı.

SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ

Gürcistan Batum Havalimanı için AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve beraberindeki heyet, çıkarmada bulundu. Toplantıya katılan Revi, "Sınır kapısında yaşanan sorunların çözümü için verdiğimiz sözleri yerine getirmek üzere çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

TIR’LAR NEDEN BEKLİYOR

Bakan Bülent Tüfekçi’ye Sarp’ta yaşanan sorunları ve çözümleri anlattıklarını bildiren Revi, "Bakanımıza belirttiğimiz durum TIR’ların dolu bir şekilde Gürcistan’daki parklarda bekletilmesidir. Bunun sebebi de bizim tarafımızdaki işlemlerin yavaş yürüyor olmasıdır" dedi. 

Soruhlar tespit edildi

Bakan Tüfekçi’den sınır kapısında yaşanan sorunları kısa sürede çözeceği sözünü aldıklarını belirten Revi, Bakan’ın "Sizin raporlarınız ve fikirleriniz bizim için önemli" dediğini aktardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap