SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tiyatrolu mezuniyet

Tiyatrolu mezuniyet

16 Haziran 2014 Pazartesi - 11:51




Trabzon’da eğitim veren Açı Koleji mezuniyet coşkusunu öğrencilerinin sergilediği tiyatro gösterisiyle kutladı. Genç öğrencilerin sergilediği oyun büy





2013-2014 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Açı Koleji Haluk Ongan Tiyatro salonunda program düzenledi. Öğrencilerin sergilediği tiyatro gösterisi ise büyük bir beğeni topladı. Kolej Kurucusu Murat Çakır yaptığı konuşmada “Kolejimizin ilk mezunlarını vereceğiz çok heyecanlıyız. Emeğin sonucu ortaya çıkıyor burada mahcup olmakta var mutlu olmakta var bizim öğrencilerimiz gerçekten çok güzel bir eğitim ortamı yaşadılar. Velilerimize çok teşekkür ediyoruz bize güvendikleri için. Bizim işimizi çok kolaylaştırdılar. Bu kolaylaştırmayla biz sekizinci sınıflarlar mükemmel bir başarı elde ettik” dedi. Kolej Müdürü Fatih Tütüncü ise “Emeklerimizin meyvesini sizlerle birlikte seyredeceğiz. Açı Koleji olarak kurucumuz Murat Bey ve diğer yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler bu koleji kurmak için çok çalıştık ve Trabzon’umuza güzide bir okul kazandırdık. 870 tane öğrencimizle yapılmayacak çok işler yaptık” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap