A+ A-
Yorum
10

Ahmet Metin Genç'ten Taraftara Müjde

Yayın Tarihi: 24.08.2024 - 16:44
Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç taraftarın isteğine kayıtsız kalmadı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi play-off turunda 29 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi St. Gallen'i konuk edeceği rövanş maçı öncesi Trabzonspor'lu taraftarlar Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç'ten istekte bulundu.


Trabzonspor'lu taraftarlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda ;


''Trabzon belediye başkanımız sayın Ahmet Metin Genç'ten ricamız canımızdan çok sevdiğimiz Trabzonspor'umuz Perşembe akşamı sezonun belki de en önemli maçı olan St Gallen maçına çıkacak. Maça gelecek taraftarlarımız ilçelerden gelemiyorlar gelseler bile maç geç saatte bittiği için evlerine dönemiyorlar. Trabzon belediye başkanı Sayın Ahmet Metin Genç'ten rica ediyoruz büyük Trabzonspor taraftarına gidiş dönüş ulaşım desteği verir misiniz başkanım ? İyi çalışmalar dileriz.'' ifadelerinde bulundu.


GENÇ KAYITSIZ KALMADI


Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç taraftarın isteğine kayıtsız kalmayarak onlara sosyal medya hesabından cevap verdi ;
Bu kıymetli ricaya kayıtsız kalmamız mümkün değil…

''Sevdamız Trabzonspor’un yanında olmak isteyen ve ulaşım konusunda destek isteyen taraftarlarımız için kapsamlı bir çalışmamız zaten vardı. Bu vesile ile başlamış olalım.

Sevdamızı yalnız bırakmayanları biz de yalnız bırakmayız…'' ifadelerinde bulundu.

Muhabir/Editör:Burak Çimşit
Etiketler