A+ A-
Yorum
10

Trabzon Valiliği vatandaşları uyardı!

Yayın Tarihi: 24.08.2024 - 14:41
Trabzon Valiliği vatandaşları denize girmemesi konusunda uyardı!
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Valiliği, 24 ve 25 Ağustos tarihlerinde denize girilmemesi gerektiğini açıkladı. Valilik, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, bölgedeki deniz suyu kalitesi ve güvenliği ile ilgili endişeler nedeniyle bu tarihlerde denize girmenin sakıncalı olabileceğini belirtti.

Açıklamada, özellikle kötü hava koşulları ve deniz kirliliği riskleri nedeniyle, vatandaşların güvenliği için denizden uzak durmaları gerektiği vurgulandı. Ayrıca, sağlık ve güvenlik önlemleri çerçevesinde, bu dönemde deniz kıyısında bulunan plajların kapalı olabileceği veya sınırlı hizmet verebileceği belirtildi.

Valilik, halkın sağlığını ön planda tutarak bu tedbirlerin alındığını ve bu süreçte vatandaşların dikkatli olmalarını istedi. Kamuoyunun bu uyarılara uyumasının, olası sağlık sorunlarının önlenmesi ve güvenliğin sağlanması açısından büyük önem taşıdığı ifade edildi.

Trabzon Valiliği sosyal medya hesaplarında yayınlanan gönderide,

"DİKKAT!

Bugün (24 Ağustos Cumartesi) ve yarın (25 Ağustos Pazar) olumsuz hava şartları nedeniyle rüzgârın hızlı esmesinin dalga yüksekliğinin artmasına sebep olması beklendiğinden; vatandaşlarımızın can güvenliği için ilimiz genelinde denize girilmemesi gerekmektedir." ifadeleri kullanıldı.

 

Etiketler