A+ A-
Yorum
10

Başkan Genç Doğa Kampında Çocuklarla Buluştu

Yayın Tarihi: 24.08.2024 - 12:02
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği doğa kampına katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bu yıl 326 kişiyi kampta misafir olarak ağırladıklarını belirterek bu geleneğin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, öğrencilerin yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmeleri amacıyla Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği doğa kampına katıldı. 10 Temmuz’da Mersin Üzümlü Piknik Alanı’nda başlayan ve çok sayıda öğrenci ile veliyi ağırlayan organizasyona katılan Başkan Genç, öğrencilerle birlikte çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi. Çocukların yoğun bir eğitim döneminden geçtiğini vurgulayan Başkan Genç, “Öğrencilerimizin yaz tatilini güzel değerlendirmeleri adına onları bir taraftan doğayla buluştururken diğer taraftan da bağımsız hareket etme kabiliyetlerini geliştiriyoruz. Onların dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirirken sosyal becerilerini de artırıyoruz. Kampımız sadece bir doğa kampı değil, aynı zamanda eğitici ve öğretici birçok unsuru içerisinde barındırıyor. Dolayısıyla birden fazla amaca makul, hem ailelerle beraber hem anne çocukla birlikte hem baba çocukla birlikte 326 kardeşimizi kampımızda misafir ettik” dedi.

GELENEK DEVAM EDECEK


Kampın önemine değinen Başkan Genç, “Bu kampın çocukların eğlenme ve öğrenmeleri açısından kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Sıra dışı hadiselerle ilgili sadece İtfaiye Dairemiz ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairemiz değil birçok birimimizi de içinde barındırarak kampı gerçekleştiriyoruz. Acil durumlarda müdahale etme yeteneğini de ortaya çıkartıyoruz. Dolayısıyla hem eğitici hem doğayla bir arada hem de tatil olmak üzere öğrencilerimiz birçok amacı içinde bulunduran güzel bir yaz kampı geçiriyor. 9’uncusunu düzenlediğimiz kampımız 4 Eylül’de sona erecek. Doğa kampımızı geleneksel olarak sürdüreceğiz” dedi.