A+ A-
Yorum
10

Ak Parti'ye Katılan Belediye Başkanına Sert Tepki

Yayın Tarihi: 10.10.2024 - 16:55
Trabzon'da Ak Parti'ye söz konusu transferlere ilişkin haberlere vatandaşlar sert tepki gösterdi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

31 Mart Yerel Seçimleri'nde AK Parti'nin Trabzon'da kaybettiği iki ilçenin belediye başkanı tekrardan iktidar partisine geçti. Dün gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı'nda partiye katılan 13 belediye başkanı arasında bağımsız aday olarak seçilen Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal ile Yeniden Refah Partisi (YRP) adayı olarak Arsin Belediye Başkanı seçilen Hamza Bilgin de yer aldı.


Haberin duyulması ile sosyal medyada da tepkiler ardı ardına geldi.

8ae11729-b87f-40e7-bd57-8550d72ec897


Özellikle Arsin'de durumdan rahatsız olan vatandaşlar rahatsızlıklarını dile getirirken, Hamza Bilgin'i sert sözlerle eleştirdi.


BİLGİN'E ESKİ PARTİSİNDEN SERT SÖZLER 'TARİHTEN SİLİNECEKLER'


YRP Trabzon İl Başkanı Pulat; "Sadece parti değiştirerek hizmet edebileceğini düşünenler yanılıyorlar, yanıldıklarını da zaman içerisinde görecekler. Bir günlük gündem olacaklar ondan sonra unutulacaklar ve tarihten de silinecekler" sözleri ile eski belediye başkanlarını eleştirdi.

 

98e54954-bcb0-4b3b-8e8a-7b942a301a2e


AÇAR; KİŞİLİKSİZ, AHLAKSIZ, ONURSUZ DAVRANIŞ


Bir dönem Arsin Belediyesi MHP Meclis Üyesi görevi yapan, Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı, İş insanı Oktay Acar ;


Çok kıymetli ve saygı değer Arsinliler beni Arsin'in 7 den 70'e herkes tanır. Arsin'de bir Allahın kuluna zararım dokunmuşsa çıksın Allah rızası için söylesin...Bugüne kadar hep dik durdum kimseye eğilmedim ve eğilmemde, geçtiğimiz seçimlerde destek verdiğim siz değerli Arsinlilerden oy isteyip başkan olmasında katkıda bulunduğum Arsin Belediye başkanı Hamza Bilgin'in seçildiği partiden istifa edip başka bir partiye geçerek, kişiliksiz,ahlaksız,onursuz davranışından dolayı oy istediğim kıymetli hemşehirlilerimden şahsım adına özür diler, affınıza sığınıdırım.

 

Etiketler