A+ A-
Yorum
10

Başkan Kaya, drift tutkunu gençleri uyardı

Yayın Tarihi: 18.08.2024 - 16:27
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, nostaljik ve modifiyeli araçların sergilendiği ve drift gösterilerinin yapıldığı etkinlikte, “Bu tür tehlikeli gösteriler, güvenlik tedbirleri alınmış alanlarda yapılmalı. Unutmayın sağlığınız her şeyden önemli” diyerek gençlere uyarılarda bulundu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Başkan Ahmet Kaya, Ortahisar İlçesi Çağlayan Mahallesinde, özel bir servisin trafiğe kapalı alanında düzenlenen nostaljik ve modifiyeli araçların sergilendiği etkinliğe katıldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgili gösterdiği etkinlikte, Başkan Kaya, nostaljik ve modifiye edilmiş araçları inceledi.


Eşiyle birlikte araçlara binerek fotoğraf çektiren Başkan Kaya, daha sonra drift gösterilerini izledi. Başkan Kaya, bu tür etkinliklerin trafiğe kapalı alanlarda ve ölçülü bir şekilde yapılması gerektiğine vurgu yaptı.


“SAĞLIĞINIZ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”


Gençlere, “Eğlenmek soruna kadar hakkınız” diyen Başkan Kaya, “Ama eğlenceyi ölçülü yapmak lazım. Özellikle güvenlik tedbirleri alınmış alanlarda yapmak lazım. Bazı gençler heves edebilir, trafiğe açık alanlarda yapmak isteyebilir. Allah korusun çok riskli, çok tehlikeli bir iş. Bu işi yapabilmek özel eğitim gerektiriyor, bilgi gerektiriyor, beceri ve tecrübe gerektiriyor. Trafik akışı içinde yapayım dersen, kaza yaparsın. Hem kendine hem çevrene zarar verirsin. Aman dikkat edin. Sağlığınız her şeyden önemli” diye konuştu.

Etiketler