A+ A-
Yorum
10

Başkan Kaya’nın çağrısına muhtarlıklar da destek verdi

Yayın Tarihi: 26.08.2024 - 15:38
Ortahisar Belediyesi tarafından başlatılan ‘Geri Dönüştürerek Engelleri Aşıyoruz’ isimli plastik mavi kapak toplama kampanyasına, mahalle muhtarlıkları da destek veriyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın çevre bilinci ve geri dönüşümünün önemine dikkat çekmek amacıyla başlatılan ‘Geri Dönüştürerek Engelleri Aşıyoruz’ kampanyasıyla ilgili çağrısı sonrasında muhtarlıklar harekete geçti.


‘Geri Dönüştürerek Engelleri Aşıyoruz’ isimli kampanya ile topluma geri dönüşüm bilincinin kazandırılmasının hedeflendiğini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, vatandaşlara çağrıda bulunarak herkesi bu iyilik hareketine katılmaya çağırmıştı. Başkan Kaya’nın çağrısı üzerine kampanyaya destek veren Ortahisar Mahallesi Gülbaharhatun Mahalle Muhtarı Hikmet Mısır, toplanan mavi kapakları, Ortahisar Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Hakan Altın’a teslim etti. Kampanya kapsamında toplanan mavi kapaklar, geri dönüştürülecek ve buradan elde edilen gelirle engelli vatandaşlar için akülü ve tekerlekli sandalye alınacak.


MUHTAR MISIR: “ÇEVRECİ BİLİNÇ, YERELDEN BAŞLATILIRSA ANLAM KAZANIR”


“İçinde yaşadığımız doğayı ve doğal kaynaklarımızı koruyarak gelecek nesillere aktarmak, hepimizin en önemli önceliği ve görevi olmalıdır” diyen Muhtar Hikmet Mısır, “Bizden önceki nesillerin bize miras bıraktığı dünyamızı, doğamızı ve doğal çevremizi, en iyi şekilde korumalı ve gelecek kuşaklara bırakmalıyız. Bunun için, çevre bilincine sahip kuşaklar yetiştirmeliyiz. Bu tür kampanyalar, çevre bilincinin oluşmasında büyük rol oynuyor. Pek çok şeyde olduğu gibi çevre bilinci yerelde başlar ve sürdürülürse, anlam kazanır. Gülbaharhatun Mahalle Muhtarlığı olarak Ortahisar Belediyemizin başlattığı bu kampanyayı bu açıdan çok anlamlı buluyor ve Belediye Başkanımız Ahmet Kaya’nın çağırısına destek veriyoruz. Bütün vatandaşlarımızı da bu iyilik hareketine katılmaya davet ediyorum” dedi.

Etiketler