SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Bordo Mavi 61'den Bıyık'a Ziyaret

Bordo Mavi 61'den Bıyık'a Ziyaret

01 Mayıs 2024 Çarşamba - 16:11




Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba ve yönetim kurulu, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı ziyaret etti





TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig ekiplerinden Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yomra’da yeniden belediye başkanı seçilen Mustafa Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yomra Belediye binasında gerçekleşen ziyarette Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Başkanı Selahattin Baba’nın yanı sıra Kulüp Başkan Yardımcılarından Fuat Kadıoğlu, Kenan Özcan, Hakan Bayrak ve Ali Kılıç da yer aldı.



BU özel buluşmada açıklamalarda bulunan Başkan Baba, “Kulübümüze maddi manevi büyük destekleri olan belediye başkanımız sayın Mustafa Bıyık’a teşekkür ediyoruz. Yomra’mıza yeniden belediye başkanı seçilmesinden dolayı da tebrik eder ve başarılar dileriz” dedi. Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise, “Ziyaretten büyük mutluluk duydum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz devam edecektir” diye konuştu.



KARŞILIKLI fikir alışverişlerin ardından Kulüp Başkanı Baba, Mustafa Bıyık’a özel yapım kılıç ve adının yazıldığı forma hediye etti. Kulüpten ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda, “Kulüp Başkanımız Selahattin Baba ve Başkan Yardımcılarımız Fuat Kadıoğlu, Kenan Özcan, Hakan Bayrak ve Ali Kılıç, Yomra Belediye Başkanımız sayın Mustafa Bıyık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazik misafirperverliği için belediye başkanımıza teşekkür ederiz” denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap