SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: ''Trabzon'un ve Türkiye'nin yarınlarına talibiz''

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: ''Trabzon'un ve Türkiye'nin yarınlarına talibiz''

23 Kasım 2022 Çarşamba - 11:51




CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzon'da açıklamalarda bulundu.





CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bugün Trabzon İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. 

İl Başkanlığındaki salonun tamamen dolduğu toplantıya partililer büyük ilgi gösterdi.

Toplantıya Özel’in yanı sıra, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sibel Suiçmez İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu da katıldı. 

CHP'Lİ KAYA: GURUR DUYMAK İSTERDİM

Toplantıda ilk olarak İl Başkanı Hacısalihoğlu, kısa bir selamlama konuşması yaptı.


Ardından da Trabzon Milletvekili Kaya ise, “Şu anda mecliste bütçe görüşmeleri yapılıyor. Türkiye’nin neresine giderseniz Trabzon’un 4 bakanı var. Bu büyük şans deniliyor. Bir şehrin bakanı demek o şehre yatırım, hizmet gelmesi demek. O şehrin bir çok imkandan faydalanması demek. İnanın bu şehrin milletvekili olarak ben mevcut bakanlarımızla övünmek isterdim. Bütçe görüşmeleri var. Bu şehrin bakanları orada geldiler, Genel BAşkanımıza, bizlere, milletvekili arkadaşlarımıza ağza alınmayacak sözler söylediler Ben utandım. Şehrim adına utandım. Bu şehrin bakanları ile gurur duymak, onlara teşekkür etmek isterdim. Ancak yaptıklarıyla utandım” dedi. 

ÖZEL: CHP’NİN KAPILARI BURADADIR

Özel ise özetle şu ifadeleri kulandı: 

''Bugün, geçmişte iyi olsun diye oy verilip, bugün yaşananlardan sonra çay üreticisinin, fındık üreticisinin, çiftçinin, emeklinin, işsizin, balıkçının, Trabzonlunun Karadenizlinin, geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun, artık sıcak çorbaya, babanın evine ihtiyacı varsa, CHP’nin kapıları buradadır, sonuna kadar açıktır. Trabzon'un ve Türkiye'nin yarınlarına talibiz''


 

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap