SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon adaylarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon adaylarını açıkladı!

11 Ocak 2019 Cuma - 17:53




AK Parti'nin Trabzon ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon’da belediye başkan adaylarını açıkladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu

"Bana bu görevi veren Cumhrubaşkanımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bugün Trabzon için önemli bir gün. Çünkü Trabzon, İzmir, Ankara ve İstanbul'dan sonra Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı 4. il olma özelliği taşıyor.  Bu seçim yeni dönem için bir ilktir. Kapsayıcı, gönüllere dokunan bir belediye yönetimi olacağız. Ortak aklı ve istişareyi öne çıkaran bir yönetim anlayışı... Herşeyin ortasına insanı koyan bir belediyecilik anlayışı... Eğer seçimde kazanırsak bu anlayışı sergileyeceğiz. Bugün hem çok heyecanlıyım hem de şehrime büyükşehir belediye başkanı olma iddiasıyla dönmekten dolayı çok mutluyum. Yıllarca bir çok yerde görev yaptım. Şimdi Mevlam nasip etti, şimdi de bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmeye geldik. 25 yıllık birikimimizi burası için ortaya koymaya geldik. 786 bin hemşerimizi kucaklamaya geldik. Partimizin bugüne kadar Trabzon'a kazandırdığı hizmetler hepimizin malumu. Projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediyecilik anlamında daha fazla yürünecek yol var. Biz hizmete talibiz. Trabzon'un güzelliklerine güzellik katmaya talibiz. Trabzon'un tam bir büyükşehir yapmaya talibiz. Şehrimizi inşallah cumhuriyetimizin 100. yılına en güzel şekilde hazırlayacağız. Çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız. Tam bir ekip ruhuyla inşallah şehrimize en iyi hizmetleri gerçekleştireceğiz. Seçime kadar gecesini gündüzüne katacak kardeşlerime de şimdiden teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin" dedi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu 


"Trabzon'umuzun 10 yıl hadimi olmaya çalıştık. Allah'ın izniyle seçimde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını, 18 ilçede başkanlığını da kazanmaya söz veriyor musunuz. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu, benden daha iyi hizmet edeceğine emin olduğum Murat Zorluoğlu olduğu gibi diğer ilçe belediye başkan adaylarımızında kol kola en iyisini yapmaya çalışacağına eminim. Hiç bir zaman küskünlük olmayacağını da ifade ediyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza, genel başkanımıza da Trabzon sizinle diyorum. Yolunuz açık olsun." ifadelerini kullandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:

"Sayın cumhurbaşkanım 21. asrın başından itibaren iktidarınızda her zaman Trabzon'a hizmet verdiniz. Trabzon da size destek oldu. Trabzon'dan alacağınız güç size hem dünyada hem de Türkiye'de size o kadar kolay ve o kadar güçlü işler yaptıracak ki tüm Türkiye sizinle güç bulacak. Bugünün çok önemli bir başlangıç olacağını ifade ediyor, teşekkür ediyorum." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
 
Teşkilatımızın tüm mensuplarına, gece gündüz AK Parti için mücadele eden dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.
 
Aday tanıtım toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Trabzon'un 31 Mart seçimlerinde kendine yakışacağını yapacağına inanıyorum. Trabzon'a her geldiğimde şu muhteşem manzare emin olun ülkemizin ve milletimizin geleceği hususunda bizlere umut aşılıyor. 31 Mart gecesi sandıklar açılana kadar bu coşkuyu devam ettirmenizi istiyorum. 
Trabzon'da el ele gönül gönüle vererek, her zamankinden daha çok çalışarak, inşallah bir kez daha AK Parti'nin zafer sancağını şehrimizin tepesinde dalgalandıracağıma inanıyorum. AK Parti, Türk siyasetinin son 17 yılına damga vurmuş, siyasete itibar kazandırmış bir partidir. AK Parti'yi diğerlerinden ayıran temel özellik, milletin çıkarlarını ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstünde tutmasıdır. Bu davaAnadolu topraklarını, ilimle, irfanla, hikmetle, aşkla yoğuran erenlerin mirasçısı bir partidir. Bizim davamız senlik-benlik davası değil, memlekete hizmet davasıdır. Milli iradenin üstünde hiçbir fani güç tanımadan, Türkiye'yi hedefleri ve hayalleri ile buluşturmanın kavgasını verdik.
 
Sadece kendi seçmenimizi sadece bize oy verenleri değil 81 milyonun tamamını kucakladık, bağrımıza bastık. Hiç kimsenin hayat tarzına, siyasi görüşüne müdahale etmedik. Trabzon'a 30 katrilyon yatırım yaptık. Biz laf siyaseti değil, icraat siyaseti yaptık. 
 
Bugün ikinci üniversitesiyle yurtları, yolları, tünelleri ,hastaneleriyle spor salonlarıya Trabzon'a çağ atlattık. Avni Aker Millet Bahçesiyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. 23 bin metrekare alana sahip Akçaabat Millet Bahçesinin proje çalışmaları önümüzdeki ay bitiyor. Trabzon'u da hızlı tren ağına ekliyoruz. Trabzon'a 1,7 milyar tutarında tarımsal destek verdik. Bir alanda hedeflediğimiz değişim gerçekleşemedi. Ülkemizdeki muhalefetin zihniyetdir.Orada başarısız olduk. 
 
Milletimiz değişmiş, ülkemiz her alanda gelişmiştir ama CHP her alanda alışkanlıklarını değiştirememiştir. Kendini yenilemek nyerine yalan, iftira ve hakaretle siyaser gemisini yürütmeye çalışan bir CHP görüyoruz. Belge diye ellerinde salladıkları kağıtların hiçbirini mahkemeye delil olarak sunamadılar. 
 
Can çıkar huy çıkmazmış. Bunlar da yalan siyasetine devam ediyorlar. Bunu kurumsal hale getirmeye başladılar. Partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar. Hakaret etmek yerine fikir üretseler, proje üretseler emin olun bundan herkes karlı çıkacak. Bizim görevimiz millete hizmet yolculuğunda selametle yürümek, daima doğru olmak dürüst olmaktır. Önce millet, önce memleket prenbiyle Trabzon adaylarımızın gece gündüz çalışması gerekiyor.
 
31 Mart seçimleri ülkemizin 2023 yolculuğunda en önemli kavşak noktalarından biri olacaktır. AK Parti'nin kazanması demek Türkiye'nin kazanması demektir. Ak parti üyelerinin 504 bininin seçmen kütüklerinde kayıtlarını bulamadık.Seçmen listeleri askıya çıktı. Lütfen muhtarlıklara gidin isimlerinize bakın. Oy verme hakkına ulaşan her gence ulaşın. Var mıyım, yok muyum bakın. Gençleri partimizde siyaset yapmaya davet edeceksiniz. 
 
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu
 
Akçaabat, Osman Nuri Ekim 
 
Araklı, Recep Çebi
 
Arsin, Muhammet Sait Gürsoy
 
Beşikdüzü, Harun Demirci
 
Çaykara, Hanefi Tok
 
Dernekpazarı, Mehmet Aşık
 
Düzköy, Yılmaz Ankara,
 
Hayrat, Salih Öztel
 
Köprübaşı, Ali Aydın
 
Maçka, Koray Koçhan
 
Of, Salim Salih Sarıoğlu
 
Ortahisar, Ahmet Metin Genç
 
Sürmene, Rahmi Üstün
 
Tonya, Osman Beşel
 
Vakfıkebir, Muhammet Balta
 
Yomra, İbrahim Sağıroğlu
 
Çarşıbaşı, MHP adayı Mümin Nuhoğlu
 
Şalpazarı, MHP adayı Refik Kurukız
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap