SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Eziyet değil hizmet istedik

Eziyet değil hizmet istedik

25 Ekim 2017 Çarşamba - 08:28




Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gerçekleştirilecek olan Trapark projesi bölge esnafının tepkisini çekti. Esnaf, “Biz yönetenlere bize eziye





TERMİNALDE TRAPARK!

■ Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Trabzon’daki otopark sorununa çözüm olarak sunduğu TRAPARK isimli otoparklara her gün bir yenisi ekleniyor. Bu kez de Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yapılacak olan TRAPARK şehrin gündemi oldu. Terminalin bir bölümünün TRAPARK olarak ayrıldığını öğrenen şoförler, “Paralı otopark, trafik sorununu çözmez” diyerek isyan etti.

KİME SORDULAR?

■ Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne yapılacak TRAPARK projesine karşı olduklarını belirten şoförlerden Cemil Sırtkaya, “Burası otoparka çevrilirken hiçbirimizin fikri alınmadı. Biz yoldan geldiğimizde otobüsleri nereye park edeceğiz. Nerede dinleneceğiz. Biz yönetenlerimize eziyet etsinler diye değil; hizmet etsinler diye oy verdik” diyerek serzenişte bulundu. 

GÖREVİMİZİ YAPTIK


■ Bölge esnafı terminalde gerçekleştirilecek olan TRAPARK projesini maddi kazanım kaygısı olarak nitelendirirken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ise, “Bizim görevimiz milletin malını millete teslim etmektir. Biz de görevimizi yapıyoruz. Orada bir denetimsizlik vardı tespit ettik. Sonuç olarak o bölgeye TRAPARK yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Şükran ATALAR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap