A+ A-
Yorum
10

Genç Parti Trabzon İl Başkanı Erkan Armutçu istifa etti

Yayın Tarihi: 02.04.2021 - 17:28 | Güncelleme Tarihi: 02.04.2021 - 17:25
Armutçu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa gerekçesini parti içinde gruplaşma ve Cem Uzan'ın kongrede kardeşi Murat Hakan Uzan'ı Genel Başkan ilan etmesi olarak gösterdi.

İşte o açıklama;

Genç Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak Kasım 2019 tarihinden bugüne kadar faaliyet gösterdik.

İl başkanlığı olarak ekibimizi ilimize hizmet ve Trabzon’un bir mozaiği olacak şekilde oluşturmaya gayret ettik, derdi vatan millet olan ülkesine hizmet etmek isteyen samimi güzel insanlardan yönetim oluşturduk ve yola çıktık.

Bütün Türkiye İl teşkilatları olarak mecliste grubu bulunan siyasi partilere nazaran büyük emekler vererek daha aktif siyasi çalışmalar da bulunduk.

Fakat partinin Genel Merkezinde oluşan gruplaşma, Genel Başkan Sn. Cem Uzan'ın büyük kongrede kardeşi Murat Hakan Uzan'ı genel başkan ilan etmesi, parti ile alakası olmadığını düşündüğüm bazı yöneticiler var olması İl Başkanları toplantısında yaz gününde bizler saygıdan ve resmiyetten dolayı takım elbise ile terlerken karşımıza Tişört kot pantolonla gelip konuşma yapan Genel Başkan yardımcısı ben ve bütün İl başkanlarına saygısızlık ettiği halde görevde bulunması , görevini layıkıyla yerine getiren kongrelerde sağlık problemleri olmasına rağmen tansiyonu çıkana kadar partiyi ve genel başkanı savunan Bülent Barut'un MYK üyeliğine düşürülmesi nedeniyle ben ve yönetimim Genç Parti'den ayrılma kararı aldık.

Bütün İl , İlçe Başkanlarına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.



Kaynak:Haberlobi.com

Muhabir/Editör:Hamdi Usta