A+ A-
Yorum
10

Güngör Şahinkaya; ''Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor’a her şeyini verdi''

Yayın Tarihi: 09.07.2024 - 15:04 | Güncelleme Tarihi: 09.07.2024 - 15:01
Güngör Şahinkaya, Mehmet Ali Yılmaz adına düzenlenen turnuva öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Futbol Okullarının, Efsane Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz adına düzenlediği turnuva start aldı.

Mehmet Ali Yılmaz sevgisini aşılamak, Onursal Başkanı gelecek kuşaklara da en iyi şekilde anlatmak için düzenlenen turnuvaya Trabzonspor çok büyük önem veriyor. Bordo-mavili camianın unutulmaz isimlerinden Necati Özcağlayan’ın koordine ettiği Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Futbol Okulları turnuvasında 2012-2013 doğumlu çocuklar mücadele edecek.

Turnuvanın açılışında Karadeniz mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor  Altyapı Koordinatörü Güngör Şahinkaya ;

"Sayın Mehmet Ali Yılmaz bizim efsane başkanımız Onursal başkanımız 83 84'te daha önceki yıllarda tüm hayatı boyunca bütün ömrünü Trabzonspor uğruna verdi her şeyi maddi manevi böyle bir turnuvanın biz de bu organizasyonu Mehmet Ali Yılmaz adına olduğu için bizlerde çok mutluyuz. Bütün gelen takımlara herke emekleri için teşekkür ediyoruz. Sayın başkanımız bizim yüzümü her zaman ak çıkarmıştır. Trabzonlu imajını Türkiye’de ve yurt dışına büyük bir şevkle götürmüştür. Kendisine Trabzonspor’a verdiği emekler için çok minnettarız. En büyük eğlence spor bu da futbol yüzleri gülüyor onlar için bir eğlence bu çok güzel bir turnuva olacağı düşüncesindeyim. İlgilenen herkese yönetim kurulumuza da bütün Trabzonspor'a başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz çok güzel bir turnuva her şey için teşekkürler'' ifadelerinde bulundu.

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz adına düzenlenen büyük turnuva başladı!
Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz adına düzenlenen büyük turnuva başladı!
Muhabir/Editör:İsmail Düzgün