SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hekimoğlu, Sadi Tekelioğlu için ne dedi?

Hekimoğlu, Sadi Tekelioğlu için ne dedi?

05 Haziran 2018 Salı - 10:44




Hekimoğlu Trabzon Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Celil Hekimoğlu, “Sadi Tekelioğlu, kentin futbol harcında büyük emekleri olan bir isim. Kendisiyl





Hekimoğlu Trabzon Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Celil Hekimoğlu, yeni sezon öncesinde programlı hale getirdikleri çalışmalarını aksatmadan yürüttüklerini bildirdi. Öncelikle teknik adam sorununu Sadi Tekelioğlu ile anlaşarak çözdüklerini dile getiren Hekimoğlu, planlamanın ikinci ayağında transfer çalışmaları ve tesisleşme yatırımı olduğunu söyledi. Yönetim kurulu olarak göreve geldikleri günden bu yana hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Hekimoğlu, “Her çalışmamızı belli plan ve program dahilinde sürdürüyoruz. Hiçbir konuda aceleci davranıp hata yapmak istemiyoruz” dedi. Hekimoğlu, “Sadi Tekelioğlu ile uzun süredir istişare halindeydik. Kendisi ile şartlar olgunlaşınca görüşüp prensipte anlaştık. Tekelioğlu, Türk futbolunda amatörle profesyonel yapıyı harmanlayabilen, amatör ruhu profesyonel yapıya yansıtabilen ender teknik adamlardan biri. Bu kentin futbol harcında büyük emekleri olan bir isim. Kendisiyle proje ve hedeflerimiz doğrultusunda uzun yıllar çalışmayı düşünüyoruz. Camiamıza hayırlı olur inşallah. Önümüzdeki günlerde yönetim kurulumuz ve basın mensuplarının katılacağı bir törende kendisiyle resmi sözleşme imzalayacağız” dedi.

İÇ TRANSFERE NOKTA KOYDULAR

Teknik adam sorununu Sadi Tekelioğlu ile anlaşarak çözdüklerini ifade eden Hekimoğlu Trabzon Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Celil Hekimloğlu, bundan sonraki sürecin transfer ve tesisleşme ağırlıklı olarak geçeceğini söyledi. Başkan Hekimoğlu, öncelikli olarak iç transferde takımda kalmasını düşündükleri futbolcularla anlaştıklarını ve iç transferi bitirdiklerini söyledi.

Bugüne kadar yapılan transfer görüşmelerinin çok olumlu geçtiğinin altını çizen Hekimoğlu, son olarak şunları kaydetti: “Spor camiasından olumlu tepkiler aldık. Özellikle sporcuların bizlere olan güveni transfer çalışmalarımıza olumlu yansıyor. Bütün hedefimiz iyi bir transfer dönemi geçirip sezonun ilk çalışmasına eksiksiz bir kadro ile başlamak. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap