SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İsmail Türüt Trabzonlularla buluşacak

İsmail Türüt Trabzonlularla buluşacak

25 Temmuz 2024 Perşembe - 13:00




Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Ganita Akşamları’ etkinlikleri kapsamında Karadeniz türkülerinin sevilen ismi İsmail Türüt’ü, Trabzonlularla buluşturuyor.





 Cumartesi akşamı Ganita Sahil Parkı’nda sahne alacak olan usta sanatçı, Trabzonlularla buluşmak için sabırsızlandığını söyledi. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin kültür ve sanat hayatına renk katan faaliyetlerine devam ediyor. Vatandaşların beğeniyle takip ettiği; konser, söyleşi, film gösterimleri gibi kültürel organizasyonların yer aldığı ‘Ganita Akşamları’ etkinlikleri yaz aylarının vazgeçilmez sosyal aktivitelerinin başında geliyor. Bu kapsamda Ganita Sahil Parkı Karadeniz müziğinin sevilen ismi İsmail Türüt’ü ağırlayacak. 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’da sahneye çıkacak olan Türüt, muhteşem türküleriyle Trabzonlulara unutulmaz bir konser sunacak.



BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ganita Akşamları etkinliklerimiz hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın keyifli anlar geçirmesi için söyleşi, konser ve film gösterimleri gerçekleştiriyoruz. Bütün vatandaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” denildi. Trabzonlularla buluşmak için sabırsızlandığını açıklayan İsmail Türüt, “Uzun zaman sonra Trabzon’da müzikseverlerle buluşacağız. Ganita’da muhteşem bir eğlenceye eşlik etmek isteyen herkesi cumartesi akşamı konserimize davet ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap