SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Milyar dolarlık restleşme!

Milyar dolarlık restleşme!

04 Haziran 2018 Pazartesi - 10:00




Trabzon’da bütün dinamiklerin müjdesini verdiği 1 milyar dolarlık Araklı Turup turizm projesi, aşılamayan bürokratik engeller nedeniyle Elazığ’da haya





Meryem AKGÜN

GÖRÜŞMELER YAPILMIŞTI

■ Trabzon’un Araklı ilçesi Turup mevkiinde sahilde yat marinası ve ormanlık alanda turizm tesisi olmak üzere 1 milyar dolarlık yatırım, Dubaili Armada Grup tarafından planlanmıştı. Armada Grup yetkilisi Dr. Mohammed Rahif Hakmi bu amaçla şehrin dinamikleri ile irtibata geçmişti.

AŞILAMAYAN ENGELLER

■ Fakat yaşanan iç çekişmeler ve aşılamayan bürokratik engeller yatırımcının Trabzon’dan kaçmasına neden oldu. Bu süreçte Araklı Taşönü’ne çöp tesisi yapılmasına karar verilirken Trabzon’un da turizm beklentisi suya düştü. Projenin akıbeti ise Elazığ’da belli oldu.


YATIRIMCI KAÇTI

■ DOKA eski genel sekreteri, şimdiki Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın daveti üzerine Elazığ’a giden Armada Grup yetkilisi Dr. Mohammed Rahif Hakmi, Turup’a yapılması planlanan projenin Elazığ Hazar Gölü etrafına uyarlanması için çalışmalara başladı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap