SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Muhammet Erkan'dan 'Afiş Tepkisi'

Muhammet Erkan'dan 'Afiş Tepkisi'

25 Temmuz 2024 Perşembe - 10:28




Muhammet Erkan, Büyükşehir belediyesinin 'İndirim afişine' sert tepki gösterdi





İYİ Parti Trabzon il başkanı Muhammet Erkan; Trabzon Büyükşehir Belediyesi şehrin her tarafını donattığı afişlerde “öğrencilere ve emeklilere suda yüzde 50 indirim” yazmış. Belediyeyi arayınca gerçeğin bu olmadığını görüyoruz.  Bütün emeklilere değil sadece 65 yaş üstü emeklilere indirim yapılmış. Öğrencilere yüzde 50 indirim yazıyor arayınca herkese değil diyorsunuz. Trabzon’da 190 bin emekli var. Emekli olmayan ev yok gibi bir durum söz konusu. 190 bin emeklinin su faturasında yüzde 50 indirim demek Trabzon’daki hemen hemen bütün faturalarda indirim demektir ki böyle bir durum söz konusu değildir. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç konu ile ilgili yaptığı açıklama da 65 yaş üstü emeklilerle, aynı evde 3 öğrenci ikamet edenler için su faturalarında yüzde 50 indirim sağlanacak demişti. Gelin görün ki şehrin her tarafını süsledikleri afişlerde sanki bütün öğrencilere ve bütün emeklilerin faturalarında yüzde 50 indirim yapmışlar gibi bir algı oluşturuluyor. Bu tam anlamıyla Trabzon halkını kandırmaktır. Kurban olayım halkımızı kandırmayın artık.Biraz dürüst olalım.  22 yıl ülkeyi tek başına yöneten bir partinin belediye başkanlığına bu afiş yakışmıyor.
 
65 yaş üstü emeklilerde de sayaç faturası emeklinin üzerine olması şartı var. Yani çok küçük bir azınlığa yapılan bir indirim bütün Trabzon’a yapılıyormuş gibi gösteriliyor. Buna gerek yoktur. İnanın gerek yoktur. Halkımızı yanıltmaya gerek yoktur. Pireyi deve gösteriyorlar. Yazık vallahi yazık. 22 yıl ülkeyi tek başına yöneten bir iktidarın belediyesinin tenezzül ettiği şeye bakar mısınız? Yaptığı işin kalitesine bakar mısın? Hala yalanın siyasetini yapıyorlar. Hala hakikati gizlemeye çalışıyorlar. Bu şehir bunları hak etmiyor. Milletimiz bu şekilde bir yönetimi hiç hak etmiyor. Halkımızın aklıyla alay ediliyorlar. Gerçekler gizleniyor. Emekliyi perişan ettiler. Şimdi kalkmışlar 65 yaşın üzerinde sınırlı sayıda emeklinin su faturalarına yüzde elli indirim yaparak 22 yılın beceriksizliğini, başarısızlığını örtmeye çalışıyorlar. 

 Neyi nasıl gösterirseniz gösterin. Ne yaparsanız yapın. Gerçekleri değiştiremezsiniz. Beceriksizliğinizi örtemezsiniz. Başarısızlığınızı kapatamazsınız. 22 yıl tek başına yönettiğiniz ülkeyi iflas ettirdiniz. Emekliyi, memuru, esnafı, öğrenciyi perişan ettiniz. Halkın gerçek tabelasında yazan bu. Karnenizde yazan bu.  Afişlerle milletimizi kandıramazsınız. Milletimiz gerçekleri yaşıyor ve biliyor. Artık bu tür basit numaralar millete sökmez



HABER MERKEZİ
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap