A+ A-
Yorum
10

Ömer Ayar: Küresel Emperyalizme Geçit Vermeyeceğiz

Yayın Tarihi: 20.08.2024 - 10:51 | Güncelleme Tarihi: 20.08.2024 - 11:24
Trabzon yerel basın temsilcileri ile sohbet toplantısında bir araya gelen MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ülke ve yerel gündem üzerine çarpıcı açıklamalar da bulundu..
Kaynak:HABER MERKEZİ

Cumhur ittifakının önemine değinen MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar;" Bizim vatan bayrak millet sevgimiz herseyiin önünde gelir. 55 yıllık köklü bir siyasi partinin temsilcileri olarak günlük plan ve çıkar hesabı peşinde değil ülkemizin birlik ve dirliği noktasında üzerimize düşen ne varsa yaparız.Biz Cumhur ittifakını önemsiyoruz çünkü içeride ve dışarıda küresel emperyalizme meydan okumasak dik durmasak ülke olarak bedelini çok ağır öderiz" şeklinde konuştu

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ

MHP Trabzon teşkilatları olarak birlik ve beraberliğimizi her platformda net bir şekilde koruyoruz ekibimizle ilçe başkanlarımızla dava arkadaşlığı noktasında müthiş bir kararlılık gösteriyoruz diyem MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar " Bizim için siyaset önce erdemli önce ahlaklı olmayı gerektirir.Başımiz dik bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Veremeyeceğimiz hiç bir hesap yok. Başarımız birlik ve beraberliğimiz bazı şer odakları rahatsız edebilir.Biz art niyet ve ihanet olmadıkça her türlü eleştiriye de açığız" dedi..

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN VATANDAŞİN YANINDAYIZ

Sürekli halkın içinde vatandaşın yanında olduklarını belirten Ayar şunları söyledi" Seçimden seçime sandıktan sandığa bir siyaset anlayışı bize göre değil.Biz her zaman toplumun her kesimi ile birlikteyiz.Liderimiz Genel Başkanımız sayın Dr.Devlet Bahçeli'de bu noktada çok hassas ve bizi sürekli motive ederek gücümüze güç kalmaktadır"

ÖMER BASKAN ACI ÜSTÜNE ACI YAŞADI

Trabzon basını ile buluşma akşamında amcasının kalp krizi sonunu ölüm haberini alan acı üstüne acı yaşadı.Iki ay önce amcası Salih Ayar'ı kaybeden Ömer başkan bu kez de diğer amcası Hüseyin Ayar'ı kaybetti.

Etiketler