A+ A-
Yorum
10

Trabzon Emniyetinden operasyon! 33 kişi yakalandı

Yayın Tarihi: 20.08.2024 - 09:29
Trabzon Valiliğine bağlı güvenlik ekiplerince yapılan operasyolara ilişkin duyuruda bulunuldu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzon’un son bir haftadaki asayiş raporu açıklandı. Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 33 kişinin yakalanarak adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda, 2 kilo 450 gram esrar, sentetik kannabinoid (bonzai), metamfetamin, 392 adet sentetik ecza, 66 adet ecstasy, 258 kök kenevir bitkisi ve 11 adet psikotrop hap ele geçirildi. Bu operasyonlar sonucunda 16 kişi hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 2 yıl 3 ay ile 11 yıl 8 ay arasında değişen kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi ile çeşitli suçlardan aranan 28 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Ortahisar ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen denetimlerde, fuhuş yapmak amacıyla bulunan şahıslar ve fuhuşa aracılık eden kişiler yakalandı. Bu kişiler hakkında fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama suçlarından adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.

Türkiye'ye yasadışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen 12 yabancı uyruklu kişi ve onlara yardımcı olduğu belirlenen 4 organizatör de yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Trabzon Valiliği, güvenlik çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Etiketler