SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Şahintaş 'Bir Terör Devletinden Başka Ne Beklenebilir?'

Şahintaş 'Bir Terör Devletinden Başka Ne Beklenebilir?'

18 Ekim 2023 Çarşamba - 15:24




Şahintaş: “İsrail Tam da Budur, Bir Terör Devletinden Başka Ne Beklenebilir?”





Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş, Gazze’de bir hastaneyi bombalayarak yüzlerce kişinin ölümüne yol açan İsrail’in tarihte eşi benzeri görülmemiş bir barbarlık ve vahşet örneği sergilediğini belirterek, “Kimse hayret etmesin, çünkü İsrail tam da budur! Bir terör devleti olan İsrail bebek katilidir, canidir, vahşidir, barbardır” dedi.

Sözde medeni dünyanın gözleri önünde akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandığını belirten Şahintaş, şöyle konuştu:

“Osmanlı’nın Filistin’den çekilmesinden bu yana bölgede kan ve göz yaşı hiç eksik olmamıştır. İngiltere’nin öncülüğünde, ABD ve Avrupalı devletlerin desteğiyle 1948’de kurulan İsrail, o günden bu yana İslam dünyasının içinde bir çıbanbaşı, habis bir ur olmuş, Filistinli kardeşlerimizi yerlerinden yurtlarından etmiş, canlarını almış ama hala doymamıştır!”

ZALİM İSRAİL, FİLİSTİN’İ HARİTADAN SİLMEYE ANT İÇMİŞTİR

“Ülkesine yönelik saldırıları bahane eden İsrail, gözü dönmüş bir vampir gibi Gazze’ye saldırmakta, çocuk, hasta, kadın, yaşlı demeden adeta bir soykırım uygulamaktadır. Gazze’yi haritadan silmeye ant içmiş bu caniler, dün gece bir hastaneyi bombalamış ve yüzlerce masum insanı katletmiştir.

Bu yaşananlara kimse şaşırmamalı, hayret etmemelidir! Çünkü İsrail tam da budur! İsrail kandan, ölümden, acıdan beslenen bir terör devletidir ve yapamayacağı şey yoktur!
Bu gözü dönmüş Siyonist caniler, o mazlumların ahında, onların kanında boğulacaklardır.”

BİR KOLOMBİYA KADAR OLAMAYACAK MIYIZ?

“Acımız büyüktür ama öfkemiz çok daha büyüktür. Ülkemizi yönetenler derhal harekete geçmeli, kınama açıklamalarını bırakarak İsrail büyükelçisini istenmeyen adam ilan ederek ülkemizden kovmalı, bizim büyükelçimizi de derhal geri çağırmalıdır. Böyle bir zamanda bir Kolombiya kadar olamayacak mıyız? Daha neyi bekliyoruz?”

İSLAM BİRLİĞİNİN NE KADAR ELZEM OLDUĞUNU, BİR KEZ DAHA GÖRDÜK

“Rusya’nın bu vahşetin durdurulması için BM Güvenlik Konseyini acil olarak çağırdığı toplantıdan, ABD, İngiltere, Fransa ve Japonya gibi ülkelerin “Hayır bu vahşet durmasın, devam etsin” yönünde karar almaları, Müslümanların ve mazlumların ne kadar yalnız olduğunun acı bir göstergesi olmuştur. Ayrıca İslam ülkelerinin birlikten yoksun olmasının, nelere yol açabileceğini de net olarak göstermiştir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap