SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sezgin Mumcu Ne Yapmak İstiyor?

Sezgin Mumcu Ne Yapmak İstiyor?

27 Kasım 2023 Pazartesi - 13:38




Yerel seçimler öncesinde Trabzon'da siyaset kazanı kaynıyor





31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Trabzon'da seçim kulisleri hareketlendi. Aday adayı olanlar,Ankara'dan ışık bekleyenler, ittifaklı mı, ittifaksız mı? seçimlere gidilecek derken dün 81 ilde temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Muhalefetin seçimlere ayrı gireceği görüşü Ak Parti içinde bazı kesimleride harekete geçirdi.Bu durumdan ittifak ortağı MHP'nin ciddi rahatsızlık duyduğu bize gelen duyumlar arasında.

KARADENİZ'DE NE OLACAK?

Doğu Karadeniz Bölgesinde Bayburt’ta MHP’nin Adayı ile gidilirken diğer illerde AK Parti adayları desteklenecek. Trabzon ilçelerinde son seçimlerdeki tablo değişmeyecek.Çarşıbaşı ve Şalpazarı MHP’de diğerilçeler AK Parti’de olacak. Fakat AK Parti Trabzon il başkanı Sezgin Mumcu’nun “ Bütün ilçeleri AK Parti kazanacak” şeklindeki MHP’yi dışlayan, ittifakın ruhuna aykırı açıklamaları MHP’de rahatsızlık yarattı. Bu rahatsızlık Ankara’ya taşınacak ve orada değerlendirilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap