A+ A-
Yorum
10

Trabzon Büyükşehir Belediye meclisinden vefa! Ahmet Adanur'un ismi için anlamlı teklif

Yayın Tarihi: 12.07.2023 - 14:59 | Güncelleme Tarihi: 12.07.2023 - 14:58
Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Temmuz ayı meclis toplantısında, merhum genel Sekreter Ahmet Adanur'un adının bir caddede yaşatılması görüşüldü.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Temmuz ayı meclis toplantıları devam ediyor. Toplantının bugünkü oturumunda Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonundan gelen, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Merhum Genel Sekreteri Ahmet Adanur'un isminin Ortahisar İlçesi Üniversite Mahalllesi, Farabi Hastanesi ile Devlet karayolu arasında kalan yola verilmesi görüşüldü.

Yomra Belediye başkanı Mustafa Bıyık söz alarak "Yomra'nın da yetiştirmiş olduğu merhum Genel Sekreterimizin adının şuanda hastane yoluna yapılmış bir yol. Herhangi bir isme tabi olmayan büyük bir cadde var. Hem büyükşehir yol ağında hem de Yomra’da olması adına bu şekilde kendi meclisimizde bir karar aldık. Büyükşehir’in bugünkü gündeminde var karar alınırsa saygı duyarı ama Yomra’daki yola vermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanvekili Atilla Ataman "Yormalı belediye başkanımızın Yomralı bir hemşerisi ile alakalı isteğini doğru buluyorum. Konuyu yarına bırakalım ve başkanımıza da danışalım. Yarın değerlendirelim konuyu." diyerek ilgili maddenin yarın yeniden görüşülmesini önerdi.

Maddenin görüşülmesi yarın yapılacak olan meclis toplantısına bırakıldı.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler