A+ A-
Yorum
10

Trabzon’da dev proje! Bu ay hizmete giriyor!

Yayın Tarihi: 06.07.2023 - 14:50 | Güncelleme Tarihi: 06.07.2023 - 14:49
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Sivil İnisiyatif Platformu’nu ziyaret etti.

56 dernek ve vakfın bir araya gelmesiyle oluşturulan Trabzon Sivil İnisiyatif Platformu’nu ziyaret eden Başkan Murat Zorluoğlu Trabzon’da yürütülen projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzon’da Şehirlerarası Otobüs Terminali, son yıllarda şehrin önemli sorunlarından biri olmuş, mevcut otogar ise ihtiyacı karşılayamaz hale gelmişti. Trabzonlu vatandaşlar tarafından merak edilen ve sabırsızlıkla beklenen bir proje olmuştu.

Düzenlenen toplantıda konuşan Zorluoğlu, “Bu ay içerisinde yeni otogarı hizmete alıyoruz” ifadelerini kullandı.

TRABZON YENİ OTOGARINA KAVUŞUYOR

Trabzon’daki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, "Altyapıyla birlikte birçok projeyi aynı anda başlattıklarını belirten Başkan Zorluoğlu, “Projelerimizin büyük çoğunluğunu Mart 2024 seçimleri öncesi açmış olacağız. En son Ganita-Faroz projemizin açılışını yaptık. Şehrin bu projeye ne kadar ihtiyacı olduğunu da görmüş olduk. Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezimizi açtık. Orası da çok özel bir mekân olarak şehrimize kazandırıldı. Önümüzdeki süreçte hanımefendiler için doğuda ikinci bir tesisi yaptıktan sonra erkekler için de böyle bir tesis düşünebiliriz. Yine bu ay içerisinde yeni otogarı hizmete alıyoruz. Belediyemizin bütün iştiraklerini de yeni otogara taşıyacağız. O bölgede kentsel dönüşüme de start verdik. TOKİ ile görüştük. O bölgedeki tüm küçük sanayi dükkânlarının Akoluk tarafına taşınma sürecini de başlatmış olduk. Oranın da imar planı tamamlandı” şeklinde konuştu.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler