SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Genç 'Yomra'nın Yanında Olacağız'

Başkan Genç 'Yomra'nın Yanında Olacağız'

26 Temmuz 2024 Cuma - 12:12




Yomra ilçesini ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Büyükşehir olarak Yomra'nın yanında olacağız. İlçemizin taleplerini önceleyeceğiz. Koordinasyonu iyi bir şekilde sağlayıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe ziyaretleri kapsamında Yomra’da partililer ve vatandaşlarla buluştu. AK Parti Yomra İlçe Başkanı Ufuk Yiğit ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldikten sonra MHP İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı ziyaret eden Başkan Genç, mahalle muhtarlarıyla da bir toplantı gerçekleştirdi. Mahalle başkanları ile bir araya geldiği toplantıda ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Başkan Genç, “Teşkilatlarımız bizim için çok önemli, ben de teşkilattan geliyorum. Bu işler teşkilatla başlar ve teşkilatla yürür. Allah nasip etti, Yomra’mızın da verdiği destekle büyükşehir belediye başkanı seçildik. Yomra’mız Trabzon’un son yıllarda en çok gelişen ilçesi. Hep birlikte el ele verip, yeni dönemin stratejisini iyi belirleyeceğiz. Karamsarlığa kapılmayın, güçlü bir büyükşehir belediye başkanlığımız var. Türkiye'de birinci şehir olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz sözü yerine getirdik” dedi. 

VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ ÖNCELİKLİ

Başkan Genç, konuşmasında Yomra ile ilgili bir yol haritası çizeceklerini vurgulayarak şunları kaydetti: “Siyaset dinamik bir şeydir, hep ileriye doğru bakmak lazım. Yomra teşkilatımızla, büyükşehir belediyemizle, meclis üyelerimizle, koordinatörümüzle bir araya gelip bir yol haritası çizeceğiz. İstişare yapacağız, daha çok çalışacağız. Yol ve su sorunumuzu çözeceğiz. Doğal gaz ve sahil düzenlemeleri konumuz var. Bunları biz meydanlarda Yomralılara söz verdik. O sözleri hep beraberce yerine getireceğiz. Bunu hep birlikte halkımıza sunacağız. Büyükşehir olarak Yomra'nın yanında olacağız. Bu talepleri önceleyeceğiz. Koordinasyonu da iyi bir şekilde sağlayıp yolumuza devam edeceğiz.”

MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Başkan Genç, muhtarla bir araya geldiği toplantıda ise, “Muhtarlarımız bizim en önemli mesai arkadaşlarımız. Hepinize teşekkür ediyorum. Birlikte güzel bir hizmet yolculuğu ortaya koyacağız. Bütün muhtarlarımıza yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. İlçelerimizi ziyaret ediyoruz ve muhtarlarımızdan talepleri dinliyoruz. Muhtarlarımızın daha ziyade altyapı konusunda talepleri var. Yomra’mız da aynı şekilde hem yol konularında hem su konularında talepleri var. Yomra’mızın 25 mahallesiyle ilgileneceğiz. Yapılan her hizmet Yomra’nındır. Büyükşehir olarak diğer ilçelerimizin yanında olduğumuz gibi Yomra’mızın da yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum. Yeni kadromuzla inşallah yeni dönemde en güzel hizmetleri yapacağız” ifadelerini kullandı. 

YOMRA YANINIZDA 

İlçe Başkanı Ufuk Yiğit, Başkan Ahmet Metin Genç’e görevinde başarılar dileyerek, Yomra’nın beklentileriyle ilgili bilgi verdi. Yiğit, “Şehrimize yapacak olduğunuz hizmetlerde başarılar diliyoruz. Köylerimizde beton, asfalt ve duvar eksiğimiz var. Sizin öncülüğünüzde sorunlar çözülecek. Yomra olarak her zaman yanınızda olacağız. Tekrar göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu. Başkan Genç, ziyaretlerin ardından esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap