A+ A-
Yorum
10

Trabzon'da 'Çocuk Olmak Nasıldı'' minik tiyatro severlerle buluşuyor

Yayın Tarihi: 11.10.2024 - 15:29
Trabzon'da minikler tiyatroya doyacak
Kaynak:HABER MERKEZİ

Sarah Mcdonald Hughes’ in yazdığı, Zehra Handan Salta’nın dilimize çevirdiği ve Yeşim Alıç’ın yönettiği “Çocuk Olmak Nasıldı” oyunu, geçtiğimiz 9 Ekim Çarşamba günü, Trabzon Atapark Haluk Ongan Sahnesi’nde prömiyer yapmasının ardından, 13 Ekim Pazar günü itibarıyla oyunlarına hızla devam edecek.
Minik tiyatro severlerin ve okulların Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun sahnesini her zaman doldurduğu oyunların bu seferki oyuncu kadrosunda; Güliz Oktar Altay, Ogün Kılıç, Gülşah Canbakal, Durul Can Yaman, Eser Cebecioğlu yer alıyor.
Dekor tasarımı Sinan Yardımedici, kostüm tasarımı Ebru Canlı Gürbüzlü, ışık tasarımı Nihat Bahar, müziği Fırat Akarcalı, görsel tasarımı Onur Duru tarafından hazırlanan oyunun, Gelişimsel Pediatri Uzmanlığını Dr. Özlem Gülümser, Klinik Psikolog Ezgi Vardal Coşkun ise oyunun danışmanlığını yaptı.
Bu oyun; zor zamanlarda bile hayal gücümüzün bizi nasıl süper kahramanlar kadar güçlü yapabileceğini anlatıyor. Molly’nin maceralarını izlerken, sevgi ve dostlukla her türlü zorluğu aşabileceğimizi gösteriyor. Kahramanımız Molly’nin hayatı eskisi kadar keyifli değil. Çünkü annesi kendini bir süredir pek iyi hissetmiyor. Bu yüzden Molly, kardeşi Joe’yu okula hazırlıyor, yemek yapıp bulaşıkları yıkıyor! Sizce süper çocuklar, tüm bu sorumlulukların üstesinden gelebilecek mi?
Molly’nin arkadaşı olarak bu macerada ona eşlik etmek ister misiniz?
Aman dikkat! Bu oyun bol bol macera ve nefis kurabiyeler içerir!
Söz konusu oyun; önümüzdeki 13, 15, 16, 20, 22, 23 Ekim günlerinde, Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi’nde küçük izleyicileriyle yine buluşacak.

Etiketler