A+ A-
Yorum
10

Zorluoğlu açıkladı! "Trabzon çok daha cazip bir sahile sahip olacak"

Yayın Tarihi: 06.07.2023 - 14:19
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 56 dernek ve vakfın bir araya gelmesiyle oluşturulan Trabzon Sivil İnisiyatif Platformu’nu ziyaret etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Sivil İnisiyatif Platformu’nu ziyaret ederek Dönem Başkanı Abdullah Yaylı ve platform üyeleriyle buluştu.

Başkan Zorluoğlu, Trabzon'da yürütülen çalışmalarla ilgili platform üyelerine bilgi verdi.Ziyaretide Pazarkapı’da eski keşmekeş görüntünün kalmadığını da vurgulayan Başkan Zorluoğlu, “Şu ana kadar o alanda Avrasya pazarı tamamlandı. Gasilhane tamamlandı. Bilim Merkezi ve Planetaryum da bitti. Hedefimiz orayı eylül ayı gibi kullanmak. O alanda doğu ve batı minibüslerinin kullanacağı alanlar olacak. Oradan karşıya ekolojik köprü yapıyoruz. Karayolları Genel Müdürlüğümüzle protokolü yaptık inşallah yakında başlayacağız.

"Çok daha cazip bir sahilimiz olacak"

Sahil çalışmalarından bahseden Zorluoğlu, "Beşirli dolgu alanı var oradaki hafriyat dökme hususunu seçimden sonra durdurduk. Oranın en batı bölümünün tahkimatı yapıldı. Şimdi tesfiyesi yapılmaya başladı. Bir ay içerisinde tamamlanmış olacak. Orada yatırımcılar üzerinden bir faaliyet yapmak istiyoruz. Burada Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanan lunapark ve yeme içme alanları oluşturmak istiyoruz. Onun da devamında Söğütlü ve Yıldızlı sahilinde çalışıyoruz. Orası da tamamlandığında Trabzon çok daha cazip bir sahile sahip olacak” dedi.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler