SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'da başbakan alarmı

Trabzon'da başbakan alarmı

19 Ekim 2015 Pazartesi - 12:59




Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Trabzon mitingi öncesinde şehirde olağanüstü güvenlik tedbirleri alındı.





Mitingin yapılacağı alanın yanı sıra esnaf ziyaretinde bulunacağı güzergahtaki direklere takılı olan çöp kovalarının toplandığı öğrenildi. Çevre illerden bine yakın polis, Trabzon'a gönderildi.

TAKVİYE POLİS İSTENDİ

Ankara 102 kişinin hayatın kaybettiği terör saldırısının ardından tüm yurtta alarma geçen polis, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Trabzon mitingi için alarma geçti. Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Güvenlik Daire Başkanlığı'ndan takviye polis istedi. Trabzon çevre illerden ve büyük şehirlerden bine yakın polis gönderilmesi kararı alındı. Başbakan Davutoğlu'nun mitingi öncesinde şehir meydanı ve iki sokaktaki çöp kovaları toplatıldı.

İKİ SOKAKTA TEDBİR ALINDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitingi sonrasında uzunsokak ve kunduracılarda esnaf ziyaretinde bulunacağı öğrenildi. Başbakan Davutoğlu'nun ziyaret edeceği bu iki sokakta, ikamet eden ve çalışan esnaf üzerinde de araştırma yapan polis, miting alınana iki ayrı noktadan girişe izin verecek. Vatandaşın üst aramasının detaylı yapılacağı belirtilirken, protokol ve basının da ayrı bir noktadan miting alanına alınacağı öğrenildi. Karadeniz kırsalına sızan PKK'lı grup için güneyden şehre giriş noktalarında da gerekli tedbirlerin alındığı ileri sürüldü. Bu arada AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Dağlıca'da biri Trabzonlu 6 askerin şehit düşmesi nedeniyle sade bir miting yapılacağı belirtildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap