SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'da uçuşlara kar engeli

Trabzon'da uçuşlara kar engeli

25 Ocak 2016 Pazartesi - 11:07




Trabzon’da 2 gündür etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Trabzon Havalimanı’nda uçak seferleri yapılamıyor.





Uçak seferleri iptal... Olumsuz hava koşulları Trabzon’da hava ve kara ulaşımını etkilemeye devam ediyor. Kent merkezinde önceki gece başlayan ve 2 gündür de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Pistte biriken kar nedeniyle uçaklar havalimanına iniş yapamazken, iş makineleri apronda kar temizleme ve buzlanmayı önleme çalışmalarını sürdürüyor. Etkili olan yağış sonrası il merkezinde kar kalınlığı 30 santimetreyi aştı. Kar yağışı trafiği de etkiledi, yolda kalan birçok araç nedeniyle trafik akışında aksamalar meydana geldi.

BEŞİKTAŞ 3 GÜNDÜR TRABZON’DA

Bu arada Spor Toto Süper Lig'deki Trabzonspor’la oynayacağı maç için kente gelen Beşiktaş kafilesi, müsabakanın olumsuz hava ve saha koşulları nedeniyle ertelenmesi sonrasında kaldığı Ramada Otel'de 3 gündür konaklamaya devam ediyor. Taraftarla ve basın mensuplarının alınmasına izin verilmeyen otelde siyah beyazlı kafile kendilerini almaya gelecek uçağı bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap