SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Turizm daha da gelişecek

Turizm daha da gelişecek

25 Ağustos 2014 Pazartesi - 17:00




Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Yalıncak’ta inşaatı devam eden Ramada Plaza Trabzon Hotel&Spa inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.





Kaba inşaatı bitirilme aşamasına gelen ve 2015 yılında tamamlanması planlanan otelle ilgili bir değerlendirme yapan Vali Öz, otelin Trabzon turizmine önemli katkılar sağlayacağını ifade ederek, “Trabzon’da turizmden önemli mesafeler aldık, önemli gelişmeler yaşanıyor. Turizmi her alanda geliştirmek istiyoruz. İlimize gelen turistlerin konaklayabilmeleri için önemli çalışmalar yapılıyor. Yalıncak’ta yaptırılan bu tesis de bu çalışmalarda çok önemli bir yere sahip. 350 oda ve 700 yatak kapasiteli otelin kaba inşaatı bitme aşamasına geldi. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Otelin önümüzdeki turizm sezonuna yetişmesi hedefleniyor. Bu tesis ve diğer tesisler hizmete sokulduğunda Trabzon’da var olan doğa, yayla ve inanç turizminin potansiyelini daha da geliştirecektir. Kongre ve seminerlere yönelik toplantıların yapılabileceği bu tür mekanlar bizlere bu yönde önemli açılımlar sağlayacaktır. Tesisin şimdiden ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yaklaşık 45 bin metrekare’lik bir alana kurulan ve 5 yıldız statüsüne sahip olan otel bünyesinde, 1100 m2 lik konferans ve balo salonu, 400 m2’lik toplantı ve seminer odaları, 1000 kişi kapasiteli 5 farklı konseptte hizmet verecek restaurantları, kapalı yüzme havuzu ve fitness salonunu 4800 m2’lik Spa merkezi, açık yüzme havuzu ve plajı barındırıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap