SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ulaşım sorununa neşter vuruluyor

Ulaşım sorununa neşter vuruluyor

24 Ağustos 2017 Perşembe - 12:58




Gazı Üniversitesi ile hazırlanan ‘Ortak Ulaşım projesi’ çalışmaları sürerken Rize Belediye Başkanı Kasap ulaşım sorununu çözüme kavuşturmakta kararlı





Mustafa Bayrak

Rize’de ulaşım sorununa çözüm bulmak ve Rize Kenti Ulaşım Ana planı ortak hizmet projesi kapsamında Gazı Üniversitesi ile imzalanan “ Rize Kenti Ulaşım Ana Planı Ortak Hizmet Projesi” kapsamında “ Nasıl Bir Rize ortaya çıkacak” çalışmaları başlatıldı. Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ile bir araya gelen Prof. Dr. Metin Şenbil, Yardımcı Doç. Hayrı Ülvi ve Dr. Abdullah Orman ulaşımın sağlanması için ortaya konması gereken hedefleri belirlediler.

DAHA YAŞANABİLİR KENT

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Gazı Üniversitesi ile birlikte Ulaşım Ana Planını hazırladıklarını belirterek, “Yapılan çalışmalar var ve ulaşım ana planı çalışmaları kapsamında bugüne kadar yapılmış olan çalışmalar hakkında bilgiler aldık, amacımız şehrimizi daha yaşanabilir kent haline getirmek, bunun için öncelikle ulaşım sorununu çözmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap