SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Vakfıkebir zanlısı tutuklandı!

Vakfıkebir zanlısı tutuklandı!

21 Temmuz 2013 Pazar - 17:21




Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Fevziye köyünde önceki gün teravih namazı sonrası Nazmi Cinal’ı silahla vurarak ölümüne, eşi Ayşe Cinal ve Fevziye köyü m





Kavga sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinden darbeler alarak yaralanan M.A.G., hastanede tedavisi yapıldıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildi. M.A.G. mahkeme tarafından tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne gönderildi. M.A.G’nin ifadesinde Hakkı Cinal ve muhtar Mehmet Cinal’in kendisine saldırdığını, yaşanan kavganın ardından kendisini korumak için silahına başvurduğu şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Fevziye Köyü Yukarı Cami'de teravih namazı kılarak evlerine gitmekte olan muhtar Mehmet Cinal, Nazmi Cinal ve eşi Ayşe Cinal ile Mehmet A.G. arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A.G. evinden aldığı silahıyla ateş etmeye başlamıştı. Açılan ateş sonucu kol ve ayaklarından yaralanan köy muhtarı 61 yaşındaki Mehmet Cinal ile 60 yaşlarındaki Şükriye Ayşe Cinal ilçe devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alırken, vücuduna aldığı çok sayıda mermi sonrası ağır yaralanan Nazmi Cinal ise olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap