SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yeter artık yeter!

Yeter artık yeter!

22 Haziran 2014 Pazar - 12:16




Trabzon’da fuhuş, uyuşturucu, taciz, hırsızlık, tehdit, aile için şiddet, intihar ve silahlı çatışmalar bir birini kovalarken yetkililerin bu konuda i





Trabzon’da asayiş olayları gün geçtikçe artmaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin en güvenilir 4. Şehri olan Trabzon’da artık uyuşturucu, aile içi şiddet, tehdit, darp, Fuhuş ve hırsızlık olayları ardı ardına gelmeye başladı. Özellikle gençlerin uyuşturucu batağına saplanması bu tarz olayların en büyük sebebi olarak gösteriliyor. Tüm bu olayların ardından dün de Trabzon’un Fatih Mahallesinde ise adeta silahlı çatışma çıktı. Yaklaşık bir buçuk ay önce B.M ile M.E arasında çıkan silahlı kavganın ardından dün yine iki taraf arasında silahlı kavga çıktı. Silahlı kavganın arasında kalan 82 yaşında ki S.Ö kalçasından ve Ü.G isimli vatandaş bacağından vuruldu.Edinilen bilgilere göre, T.E amcası M.E iş yerleri yakınında sohbet ederken aralarında B.M ve T.M'nin olduğu 3 kişi T.E'ye tehdit ettiği iddia edildi. Bu sözlerin ardından T.E silahını çıkararak T.M'nin ayağına 5 el ateş etti.Yaşanan bu silahlı kavganın ardından ayağından vurulan T.M'nin akrabaları ve arkadaşları olduğu öğrenilen 8 kişi 2 araç ile T.E ve M.E'nin bulunduğu iş yerinin önünden geçerken etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Polis ekiplerinin de bulunduğu silahlı çatışmanın içinde kalan 82 yaşındaki S.Ö kalçasından ve Ü.G isimli vatandaş bacağından yaralandı. Yaralılardan T.M ve S.Ö Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yoldan geçerek yaralanan M.Y. isimli vatandaş Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap