SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Acınacak hale düşersiniz...

Acınacak hale düşersiniz...

17 Nisan 2018 Salı - 07:45








Tuhaf bir maç! Osmanlıspor diye bir takım niye var? İki kere iki farklı öne geçen Trabzonspor nasıl kazanamaz? Hiçbir şey oynamayan Trabzonspor nasıl öne geçer? Şu ana kadar hala neden düşmedi bu Osmanlıspor; seyirci yok, futbol yok, futbolcu yok!

Hücumu, savunması, dengesi olmayan kötülerin oyununu izledik. Lig sonuncusu, düşme adayı bir rakip karşısında ne yaptığını bilmez bordo-mavililer vardı. Tuhaf dedik ya, üç gol atacak kadar oynamadı, üçten fazlasını yiyecek kadar yakalandı bizim takım. Hocamız ne yapıyor, futbolcuların amacı ne anlamadık. Savunma güvenliği olur takımın, direnir, kapatır kaleyi. Yoktu bordo-mavililerde, her taraftan geldiler. Küme hesabı yapan rakip attığının iki katını kaçırdı. Maçın yıldızı Onur desem halimizi biraz olsun anlatmış olurum. Üstelik iki kere iki farklı öne geçtiğimiz oyunda.

Şimdi bu Rıza hocamız için değişik şeyler söyleyen arkadaşlar var. Futbol dışı yerlerden tutturuyorlar. Taktiği, sistemi, kadro kurulumu, oyuna müdahalesi her tarafı arızalı...

Geçen hafta oynatmadı genç oyuncuları. Bu hafta aynısı, sıkıştı Bero'yu soktu oyuna! Sayın hocam bu futbolcular yüksek maliyetli, indirime gitseler bile fayda etmeyecekler çok aşikar. Sosa hiçbir şey oynamıyor, maliyetsiz çocuklardan koy ne kaybedersin? Olcay'ı ön libero oynatıyor, Batuhan'ı bir dakika bile sokmuyor. Sen hala anlayamadın mı bu tercih ettiklerinin yetersiz olduğunu? Adam sahanın içinde ölecek hala ellemiyorsun! Yerine sıfır olduğu kesinleşmiş Bero ne alaka? Kasıtlı yapıyor desem ayıp olacak...

Trabzonspor için kalbi atan kulübe fayda edeceklerine inandığım Ağaoğlu ve yönetimine tavsiyem, acımayın, acınacak hale düşersiniz. Bu halden sonra en ufak ihmalkarlık, eksik ya da fazla karar dönüşü imkansız yola düşürür bizi. Senenin hocası Rıza Çalımbay olmayacak anlaşıldı. Yeni hocayı hemen takımın başına getirin, çalışsın futbolcularıyla, elde kalacak gidecek alttan gelecek, elde olanları bir yoğursun. Bir kaybımız olmaz! Esasında takımın başında bir hoca var mı yok mu belli değil. Kritik kararları futbolcular veriyor. Hocamız çok iyi insan noktasında kalmakta ısrar ediyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap