SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Aslar dışarı gençler içeri!

Aslar dışarı gençler içeri!

29 Nisan 2018 Pazar - 06:00








Trabzonspor için Avrupa umutlarını sürdürme, Antalyaspor için ise kümede kalma adına önemli bir karşılaşmaydı. 90 dakika sonunda gülen taraf Trabzonspor olurken pozisyonun bol, gitti geldilerin fazla olduğu zevkli bir karşılaşma izledik.

İki takım da kazanmak için kozlarını ortaya koydu. Ve sonunda üç puanı alan taraf Trabzonspor oldu.

Evet, Avrupa kupaları prestij için son derece önemli.

Ancak Bordo-Mavili ekibin gelecek yılı da düşünerek artık kenarda bekleyen gençlere daha fazla şans vermesi gerekiyor. İlk karşılaşmada biraz sallandıysa da genç kaleci Uğurcan gerçek kumaşını bu karşılaşmada bize gösterdi.

Uğurcan ve Yusuf maçın önemli isimlerinden olurken kalan haftalarda Rıza Çalımbay’ın daha genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkıp bu oyuncuları gelecek yıla hazırlaması gerekiyor. Bu çok önemli bir misyon.


Trabzonspor’un düşmüş olduğu maddi krizi de göz önünde bulundurursak Trabzonspor’un geleceği olan bu oyuncuları ön plana çıkarmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz.

Artık Burak, Sosa gibi oyuncular, dinlenmeleri, tecrübe kazanmaları, pozisyon bilgilerini geliştirmeleri ve bu heyecana alışmaları için kesinlikle kalan haftalarda oynamalılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap