SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > FRANSA’NIN İSLAMOFOBİSİBAL

FRANSA’NIN İSLAMOFOBİSİBAL

22 Mayıs 2018 Salı - 08:02








Korkak, kendini bilmez Fransız, Yahudi ve Hristiyanlar, bu müşrikler, öyle ileri gitmişler ki, haşa, Kur'an'ın Yahudi ve Hristiyanlara hitap ettiği ayetleri Kur'an'dan çıkarılmasını salık vermektedirler. Fransız münafıklar Allah(c.c.)'ın ayetlerini hiç kimse ne değiştirebilir ne de kaldırabilir. Bundan bihaberler. Allah (c.c.) ne buyuruyor? ''Kur'an'ı biz indirdik, Onu biz koruyacağız.''

Yahudi ve Hristiyanlar, şunu iyi bilmeleri gerekir ki; Allah'ın ayetlerini yürürlükten kaldırmak hiç kimsenin haddine olmadığı gibi buna hiç kimsenin gücü de yetmez. Ey Hristiyan ve Yahudiler, Kur'an'ı merak edip okumadığınız belli, Kur'an indikten sonra, İncil ve Tevrat'ın hükümleri kalkmıştır ve Kur'an'ın şemsiyesi altındadırlar hiç bir geçerlilikleri yoktur.

Herkesin bildiği üzere Yahudi ve Hristiyanlar İncil'in orjinallığını tahrif edip, Kur'an'la ilgili ayetleri çıkarıp kendi uydurduklarını kitaplarına koymuşlardır. Oysa Kur'an'ın ne büyük bir mucize olduğunu ve Allah tarafından indirildiğini anlayabilselerdi, öyle sapık bir şekilde konuşmazlardı.

Kur'an'ı azimüşan ramazan ayında inip bütün insanlara yol gösterici, doğruyu ve doğruyu eğriden ayıranın açık delilleri olarak indirildiği mübarek aydır. Yahudilere, ''Allah'ın indirdiğine iman edin" denince "Biz sadece bize indirilene Tevrat'a ve İncil'e inanırız" derler, ondan başkasını inkar ederler. Halbuki O Kur'an, Tevrat'ı ve İncil'i doğrulayan gelmiş hak kitaptır.

Allah Teala'nın Kur'an'ı hak olarak indirdiği apaçık ortada iken ondaki ahkamın, sağlam delillere dayanmakta, kendi arzularına göre yorumlamak isteyenlerin gerçekten ondan uzak kaldıkları ortadadır. Allah (c.c.) ayetinde şöyle buyuruyor: "Allah katında tek din İslam dinidir." (İnne dinne ğindellahi İslam) bunun da kaynağı yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'dir.


Allah (c.c.) yine ayetinde, Hristiyan ve Yahudilere, kısaca tüm gayri müslimlere yani inkar edenlere, "Siz isteseniz de istemeseniz de, ben nurumu tamamlayacağım."

Bu vesileyle idrak ettiğimiz mübarek ramazanı şerif, tüm İslam Alemine, bütün insanlığa huzur güven ve hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ederim.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap