SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > GEÇMİŞ OLSUN!

GEÇMİŞ OLSUN!

31 Mayıs 2018 Perşembe - 01:29








Ekonomik zorluklar nedeniyle erken seçimlere çok az bir zaman kala, seçim vaatleri şaha kalkmış gidiyor. Seçim rüşvetleri keza freni patlamış kamyon gibi. Neden erken seçime gidilmiş, ülkenin sorunları ve çözüm önerileri nedir acaba? Bunlardan söz eden yok. Halkımız nasıl ikna olacak? Biz açıkçası özgürlükler sorunu olsun, ekonomik sorunlar olsun, hukuksal sorunlar olsun daima sorunlar yumağında saklı.

Tarım politikası ve çiftçilerin beklentisi ne olacak? Fındık, çay, pirinç, pamuk, mısır, zeytin ve daha nice ürünlerimiz gerçek değerlerini bulabilecek mi? Hayvancılıkla geçinen bir ülkede eti ithal etmeye devam mı edilecek?

Yanıt yok. İşsizliğe ve yabancı paraların hızlı yükselişine kim dur diyecek? Peki, bu durumlara nasıl geldik? Halkımız din gibi kutsal değerlerle aldatılarak galiba!

Yaygın gazetelerin hemen hepsini takip ederim. Gittiğim illerdeki yerel gazeteleri de alır o yörelerdeki olayları da takip etmeye çalışırım. Ancak ulusal bir gazetenin (Sözcü) manşeti dikkatimi çekti. AKP’ye ve Erdoğan’a Oy vermeyin, Tabuta Son çiviyi Çaktırmayın...

Bu sözler MHP’li vekil Atila Kaya’ya ait. Geçmiş olsun! Sayın vekil, şimdiye kadar nerelerdeydiniz?


Bu bir günah çıkarma mıdır, yoksa halkımızdan özür dilemek midir? Ne dersiniz?

Ülkemizde böylesine garip olaylar yaşanırken, Ortadoğu’da üzücü olaylara tanık oluyoruz. Emperyalizm artık eski yöntemini göstermeye başladı. Yakın çağlarda ekonomik yaptırımlarla ülkeleri istila etmeye çalışan emperyalizm, son günlerde artık silah kullanarak kendini kabul ettiriyor. O nedenle Filistinli kardeşlerimizin emperyalizme karşı verdikleri mücadeleyi kutlarken mazlumlara da geçmiş olsun diyorum. ABD destekli Siyonist faşistlerin saldırılarını da kınıyorum. Atatürk’ün yurtta sulh cihanda sulh haykırışını unutmayalım. Tarih hiçbir zaman yanılmaz. Birgün karşımıza çıkar. Ancak ülkemizi yönetenler, Filistin olayını fırsat bilerek, miting düzelttirme düşünceleri bize seçim hilelerini anımsatıyor. İsrail ve ABD ile derhal ikili anlaşmalar masaya yatırılarak ilişkiler kesilmelidir. Tüm anlaşmalar iptal olmalı ve ithal ürünlerini ülkeye girişi yasaklanmalıdır. Yapamazlar. Çünkü Ortadoğu’daki bu gelişmeler bize BOP’u hatırlatıyor. Yine en doğrusunu halkımız bilir!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap