SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Gözler 21 Mayıs’ta

Gözler 21 Mayıs’ta

15 Mayıs 2018 Salı - 04:05








24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesi liste heyecanı had safhada. 21 Mayıs’ta açıklanacak milletvekili aday listeleri Ankara’da şekillenirken, seçim bölgelerinde de aday adayları gerek sahada gerekse Ankara’da çalışmalarını ve kulis görüşmelerini yoğun şekilde sürdürüyorlar…

Doğal olarak bu yoğunluk ziyadesiyle AK Parti aday adaylarında tabi. Genel olarak Türkiye genelinde aday adaylığı başvurusunda rekorlar kıran AK Parti, Giresun’da da 30’un üzerinde aday adayının başvurusuyla bu yoğunluğu en fazla yaşayan illerden. Giresun’un milletvekili aday sayısı ise dört. Hepsi birbirinden değerli ve AK Parti davasına gönül vermiş tüm aday adayları hizmet aşkıyla yola çıktılar ve ülkenin geleceğinin yeniden tesis edileceği yeni süreçte görev almak istiyorlar. Giresun’da mevcut milletvekilleri dahil, eski milletvekilleri, belediye başkanları, partinin çeşitli kademelerinde görev almış neferleri ve en nihayetinde genç isimlerle oldukça renkli ve çeşitli bir adayı portföyü tüm Türkiye’de de olduğu gibi Giresun için de söz konusu. Bu yüzden aday adaylığı süreci oldukça titiz ve teferruatlı bir şekilde sürdürülüyor. Sonuçta 4 adayın açıklanacağı süreç tamamlandığında diğer aday adayları tasnif dışı kalacaklar. Ancak bu tasnif dışı kalmak dava dışı kalmak anlamına gelmemeli. Gerçek dava adamları olarak tüm aday adaylarının aynı heyecan ve şevkle adayların belirlenmesinden sonra da yollarına devam etmeleri en doğru olan olacaktır. Belki bugün gelmeyen görev ilerleyen süreçte farklı şekillerde yeniden önlerine çıkabilir ve aday adaylığındaki fedakarlıkları elbette bu süreçte göz önüne alınır. Onun için adaylar belirlendikten diğer aday adaylarının gösterecekleri tepki kendi gelecekleri açısından çok önemlidir. Sakin olmalı ve desteklerini aynı heyecanla sürdürmelidirler…

Sonuçta siyasete girmek, milletvekilliği ve diğer görevlere talip olmanın temelinde hep; millete ve devlete hizmet etmek ve fedakarlık niyetiyle atılan bir adım olmalıdır. Aksi niyetler zaten bu yolun kısa olmasına sebep olacaktır. Giresun’da ilk dörde girerek aday olacak isimler kim olursa olsun birlik ve beraberlik içinde yola devam etmek ve kendi aday olmuşçasına destek vermek en doğrusu olacaktır. Kazanan kişisel egolar değil dava olmalıdır.

Gerek 21 Mayıs adayların belirlenmesi gerekse 24 Haziran seçimleri sonuçlarının ülkemize ve milletimize şimdiden hayırlı olmasını ve tüm adaylara başarılar diliyor, Türkiye’nin geleceğinin yeniden tesis edileceği yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap