SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Her maç böyle olsun!

Her maç böyle olsun!

08 Nisan 2018 Pazar - 08:00








Trabzonspor bu sezon  en istekli ve arzulu futbolunu sahaya yansıttı. Bordo-Mavililerin rakibi karşısına mücadeleyi kazanma arzusu ile çıktıkları daha santra vuruşu ile kendini belli etti. Her zaman söyleyip yazdığımız gibi, Abdülkadir ileride oynayınca takımına faydalı olan bir isimdi. Bu oyuncu her maçta dün oynadığı mevkide oynamak zorundadır. Çünkü çabuk bir oyuncu ve takımına bu bölgede büyük katkı sağlıyor.

Trabzonspor farklı kazandı kazanmasına ama Rıza Çalımbay alışkanlığından yine vazgeçmedi. Her zamanki gibi maçın son onlarında oyuncu değiştirip Rodallega’yı sahaya sürdü. Bu dakikalarda oyuncu değişikliği yapmak oyuna sokulan isme saygısızlıktır. Çalımbay bu tercihinden vazgeçmelidir. 3-5 dakikada hiçbir isim maça etki edemez. Hele de o isim takımın etkili isimlerinden biri ise motivasyon kaybına dahi uğrar!

Burak Yılmaz iyi oynamasa bile yıldızlığını konuşturup topu iki kez filelerle buluşturabildi. İşte onu Burak yapan da bu özelliği.

Tabii ki dünkü karşılaşmanın sonucuna yönetimin görevi bırakması ve  kongre heyecanı da olumlu etki yarattı. Bu tarz durumlarda sahadaki takım da daha motive olur ve galibiyete kilitlenir. Bu avantajı da lehine çeviren Trabzonspor sahadan 4-0 gibi net bir sonuçla ayrıldı.

Temennim Trabzonspor’un Kayserispor karşısındaki mücadelesini bundan sonraki bütün karşılaşmalara yansıtmasıdır. Çünkü özlediğimiz budur.

Muharrem Usta’nın maç sonundaki duygusal görüntülerini yorumlayacak olursak, kelimenin tam anlamı ile ‘film icabı’ diyebilirim. Dün net bir skorla sahadan ayrılan Trabzonspor, bugün yeni yönetimi ile yoluna devam edecek. Şimdiden seçilecek başkan ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum.

Yeni yönetimin kulağına küpe olsun ki, başarısızlığa artık tahammülümüz yok!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap